Ford Mustang Mach-E ve 3.65 Metrelik bir roket menzil yarışı mücadelesi için başlangıç noktasında bir araya geldi. Ford, elektrikli araçlarda menzil endişesinin bir yanılsamadan başka bir şey olmadığını kanıtlamak için Mustang Mach-E elektrikli crossover ve roket arasında bir yarış düzenledi.

Ford Mustang Mach-E 3.65 Metrelik Bir Roket ile Menzil Yarışına Girdi

Bu yarış markanın, sıfır emisyonlu geçişin güçlü yönlerini vurgulayan bir dizi beş kısa filmi içeren ‘‘Mustang Mach-E v. Everything’ pazarlama kampanyasının bir parçasıdır. Bu menzil yarışı aynı zamanda genişletilmiş Menzilli RWD varyantında EPA tarafından tahmin edilen 483 km’lik (300 mil) özerkliğinin görselleştirilmesine yardımcı olur.

Şirketin pazarlama müdürü Suzy Deering, “Mustang her zaman yıkıcı oldu ve tamamen elektrikli yeni Mustang de bundan farklı değil” dedi. Ayrıca Deering, “Mustang ruhunu mümkün olan en ilgi çekici ve eğlenceli şekilde hayata geçiren bir kampanyaya ihtiyacımız vardı. Ve kısa film olan “Mustang Mach-E v. Her şey” tam da bu amaca hizmet ediyor.” dedi.

Ford Mustang Mach-E elektrikli aracı 3.65 metrelik (12 foot) roketin yanı sıra, düşen bir avizeye karşı tepkisini test eden başka bir kısa film çekiminde yer aldı. Mach-E ve Roketin menzil yarışı havadan güncellemeleri, mobil bir pit ekibiyle karşılaştırıldığında da gösterildi. Aracın şarj süresi, 3.65 metrelik bir Tesla bobini tarafından üretilen bir yıldırım şarjının yanında doğrulandı.

Ford Mustang Mach-E 3.65 Metrelik Bir Roketle Yarıştı

Şimdi ise Ford yazılımda ne kadar iddialı olduğunu başka bir kısa film ile kanıtlama yoluna girdi. Bu kısa film “Mustang Mach-E v. DNA” olarak adlandırılan son videodur. Ford bu iddialı video ile tek yumurta ikizleri arasında ayrım yapabildiğini kanıtladı. Bu aslında Ford için diğer yazılım şirketleri ile yarışabilirim demenin bir başka hali oluyor.

Ford Mustang Mach-E 3.65 Metrelik Bir Roketle Yarıştı

2021 Mustang Mach-E serisi, 370 km (230 mil) menzile sahip Select modeli için Amerika fiyatı 42.895 $ ‘dan başlıyor. Select modelinin ardından Premium, California Route 1, First Edition ve GT modelleri takip ediyor. Bunlar sırasıyla EPA tarafından tahmin edilen değerleri ile 300, 305, 270 ve 250 mil (483, 491, 435 ve 402 km) seyahat edebilir.

Ford Mustang Mach-E 3.65 Metrelik Bir Roketle Yarıştı

2021 Mustang Mach-E modelleri arasında 458 HP çift motorlu GT, yalnızca 3,8 saniye süren 0-96 kmh (0-60 mph) hızlanma ile en hızlı varyanttır.

İkinci El Ford İlanları

Sıfır Km Ford Fiyat Listesi

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here