Toyota marka ticari araç düşününce aklınıza ilk olarak efsanevi Hilux pikap kamyonu gelebilir. 2020’de bu seriye daha küçük olan Toyota Proace City ‘de katıldı.

Mekanik ekipmanının çoğunu PSA Group’un panelvanlarıyla paylaşıyor. Aslında, Toyota amblemleri ve öndeki sivri ızgara tasarımını düşünmezseniz Proace City, Citroen Berlingo , Peugeot Partner ve Opel Combo ile neredeyse birebir aynıdır.

Proace city gövde seçenekleri

Proace City de tek bir tavan yüksekliğinde L1 ve L2 gövde uzunluklarında mevcuttur. Sırasıyla 3,3 ve 3,9 metreküp kargo hacimleri sunarlar. Ayrıca bir tona kadar taşıma kapasitesi mevcuttur. Crew Van versiyonu yoktur. Proace City’nin standart olarak kayar yan kapılara sahiptir. Bu yalnızca L2 versiyonlarında standarttır. Çelik bir bölme de standarttır. Ayrıca ikiz yolcu koltuğu seçeneğini eklerseniz çok uzun eşyaları taşıyabilirsiniz. Bu özellik daha yüksek donanımlı versiyonlarda standarttır.

Kaputun altında, 75hp ve 100hp 1.5 litrelik dizel motor sunuluyor. Ancak en güçlü 130hp motor panelvan versiyonda sunulmuyor. Tüm modellerde beş vitesli bir düz şanzıman standarttır. Ayrıca otomatik şanzıman seçeneği yoktur.

Taşıma kapasitesi açısından Toyota Proace City, önde gelen bir yarışçıdır. L1 versiyonunda 3,3 metreküplük bir kargo kapasitesi var. Smart Cargo paketini eklediğinizde bu 3,8 metreküpe çıkar. Ancak bu yolcu ayak boşluğunda yer alır. Ayrıca yalnızca daha uzun yükleri barındıracak şekilde tasarlanmıştır.

100hp motor bir tona kadar yük taşıyabilirken, 75hp’lik motor 650kg taşıyabilir. Citroen ve Peugeot modellerinde bulunan Proace City’de eksik olan bir seçenek ise bir yük sensörüdür. Bu kit, arkada taşınan ağırlığı algılamak için elektronik sensör kullanır. Ayrıca bu sensör, minibüs aşırı yüklendiğinde uyarır. Minibüsün sürülmesini engellemez. Ancak yine de yararlı bir seçenektir.

İç mekan

Dayanıklı plastikler ve baştan sona kullanılan kumaşlarla yapı kalitesi iyidir. İçeride halılar, elektrikli camlar ve air-con kabin konforunu artırıyor. Renkli bir dokunmatik ekrana sahiptir. Hareket halindeyken kullanmak biraz zordur. Ayrıca klima kontrolleri dokunmatik ekranın altına yerleştirilmiş fiziksel düğmelerdir. Apple CarPlay ve Android Auto, bu sistemle uyumluyken, Bluetooth tüm kamyonetlerde standarttır.

İçerideki alan sürücü için iyidir. Ancak üç kişilik seyahat ediyorsanız, iki yolcu koltuğu rahat olacaktır. Ayrıca depolama, torpido gözlerini, baş üstü tepsileri, uygun kapı bölmelerini ve kullanışlı konumlarda 12v ve USB bağlantılarını içerir. İcon donanımlarında kadranların üzerinde ikinci bir kapaklı saklama alanına sahiptir.

İKİNCİ EL PROACE VAN İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here