Peugeot Expert van ‘ı detaylarıyla bu yazımızda inceledik.

Expert van gövde seçenekleri

Üç gövde uzunluğu mevcuttur. Ayrıca iki farklı dingil mesafesi vardır. Standart minibüs 4.950 mm uzunluğunda, Expert Long ise 5.300 mm uzunluğundadır. Her ikisi de aynı 3,275 mm dingil mesafesine sahiptir. Ayrıca içine iki paleti rahatlıkla sığdırabilirsiniz.

BlueHDi dizel serisi, Euro 6 emisyon standartlarını karşılar. Orta ölçekli kamyonet sektöründe en iyi ekonomiyi ve emisyonları sunar. BlueHDi 100, 99bhp sağlayan 1.5 litrelik bir motora sahiptir. Ayrıca BlueHDi 120 ve BlueHDi 180 modelleri, 119bhp ve 178bhp çıkışlara sahip daha büyük bir 2.0 litrelik motora sahiptir. 99bhp ve 119bhp motorlarda standart olarak altı ileri manuel şanzıman bulunur. 178bhp versiyonunda ise standart olarak direksiyon simidi kanatlı vites değiştiricilerle sekiz ileri otomatik şanzıman bulunur. Tork rakamları 210Nm ile 370Nm arasındadır.

Peugeot Expert’in tüm versiyonları 1.400 kg maksimum taşıma kapasitesini paylaşır. Ayrıca 4.600 m uzunluğundaki bir araçta 3.320 m’lik mükemmel yükleme uzunluğu ile öne çıkar. Standart minibüs 3.670m yük uzunluğuna ve 4.020m Uzun versiyona sahiptir. Tekerlek kemerleri arasındaki genişlik 1.260 m’dir. Ayrıca üç kamyonet sırasıyla 4.6, 5.3 ve 6.1 metreküp maksimum yük hacmine sahiptir. Ancak bu çok daha fazla kargo hacmine sahip olan Renault Trafic gibi rakiplerle karşılaştırıldığında çokta büyük değildir.

İç mekanı oldukça kullanışlı

Peugeot ayrıca üç koltuklu ön bank gibi ek pratik dokunuşlar da sunuyor. Yolcu koltuğu minderi kaldırılıp katlanarak bölmede büyük bir bölme elde edilir. 1,160 mm ekstra yük uzunluğu ve mütevazı bir 500 litre ekstra hacim ekler. Hala bir yolcuyu orta koltukta öne taşıyabilir veya bir dizüstü bilgisayar veya evrak işi için bir masa oluşturmak için onu da katlayabilirsiniz.

Yolcu tarafında iki torpido gözü, ön panelin üstünde A4 boyutlu bir bölme, bir çift bardak tutucu var. Ayrıca koltuğunun altında bir bagaj bölmesi ve büyük kapı kutuları dahil olmak üzere kabinin etrafında 49 litrelik saklama alanına sahiptir.

Alt torpido gözünde 12V fiş ve USB konektörleri vardır. Bu nedenle bağlantı seçenekleri sıkıntısı yoktur. Bununla birlikte, USB soketinin yanındaki rafta, lastik kaplamalı bir yüzey yoktur. Bu nedenle biraz hızlı bir şekilde dönerseniz, akıllı telefonunuz veya takılı olan diğer cihazınız kabinin üzerinden düşebilir.

İKİNCİ EL EXPERT VAN İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here