Continental’in Yeni Gözdesi “CrossContact AX6”

0
1172
“CrossContact AX6”

Continental firması bildiğiniz gibi lastik konusunda yaptığı iyi işlerle adından sürekli söz ettirmeyi başarıyor. Son yıllarda Continental, diğer lastik üreticilerini adeta sollayarak yoluna devam ediyor. Continental firmasının en son üzerinde çalıştığı ve başarıyla pazara aktardığı yeni bir teknolojisi var. Bu teknolojik lastiklerden birisi de CrossContact AX6. Bu lastik SUV araçlar için adeta bir devrim olacak.

Continental Lastikleri Hakkında

Continental kendi çizgisini bozmayarak, her zamanki gibi SUV’ler ve ağır vasıta araçlar için yeni lastikler üretmeye devam ediyor. Son zamanlarda neredeyse tüm ağır vasıta araçlar bu yüzden Continental marka lastik tercih ediyor. En çok tercih edilecek lastiklerden birisi de CrossContact AX6 olacak. Bu markayı tercih etmelerinin ana sebebi ise, güvenlik ve dayanıklılık. Continental mühendisleri yıllardır sıradan bir lastik üretmenin ötesine geçmeye çalışıyor. Bir lastiği pazara sürmeden önce bir sürü testten geçiriyorlar.

Kauçuk Lastik’ten CrossContact AX6’ya

Continental 1871 senesinde Almanya’nın Hannover bölgesinde kurulmuştur. 140 senedir lastik üretimi, oto elektrik, güvenlik gibi alanlarda hizmet veren bu şirket günümüzde global bir hale gelmiştir. İlk zamanlarda kauçuk lastiklerle üretime başlayan Continental, günümüzde CrossContact AX6 gibi yüksek teknolojili lastikler üretebiliyor. Günümüzde lastik üretiminde en büyük 5 firmanın arasında kendisine yer bulmayı başarıyor. Sadece otomotiv alanında değil, motosiklet ve bisiklet lastiği dahil tüm lastik kullanan araçlara yönelik üretim yapıyor.

Continental markasını Continental yapan kuşkusuz ilkleridir. İlk başarısı günümüzdeki gibi lastiklerin üretimini başlatan firma olmasıdır. Ayrıca ilk takılıp, sökülebilen lastikleri de Continental firması üretmiştir.

Continental CrossContact AX6 Lastiği

Continental CrossContact AX6 Lastiği

Continentalin bu yeni nesil son teknoloji olan CroossContact AX6 adlı lastikleri geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Peki CrossContact AX6 lastikler neden tüm dünyada bu kadar ses getirdi? Continental mühendislerine göre bu lastiğin en büyük özelliklerinden bazıları; her türlü arazi koşulunda mükemmel performans sağlaması ve yıpratıcı yollara karşı maksimum bir dayanıklılık sunmasıdır.  Ayrıca CrossContact AX6 gürültüsüz ve konforlu bir yolculuk yapmak isteyenler için mükemmel bir lastik. Kocaman SUV araçların zorlu arazi koşullarında pamuk gibi gideceğini iddia eden Continental lastikleri bu konuda kendisine çok güveniyor.

CrossContact AX6 Özellikleri

Bu yeni teknoloji lastiklerin elbette bir sürü özelliği vardır. Bunlardan bazıları ise;

  • SUV aracınızın tüm arazi koşullarında mükemmel performans sergilemesine yardımcı olur. Özellikle ıslak yollarda daha kısa fren mesafesi ile size güvenli bir yolculuk sunar.
  • CrossContact AX6 ile aracınız çok daha az yakıt harcayacak. Continental mühendislerine göre aracınızın %20 daha az yakmasını istiyorsanız, bu lastiklerden edinmelisiniz.
  • SUV aracınızın bir aslan gibi güçlü ve sessiz olmasını istiyorsanız aracınıza CrossContact AX6 lastikleri takmalısınız. Bu lastikler ile çok daha sessiz bir yolculuk sizleri bekliyor.

Bunlar gibi daha birçok özellik CrossContact AX6’da mevcuttur. Eğer aracınız SUV ise ve aracınızın daha konforlu, güvenilir, sessiz olmasını istiyorsanız kesinlikle bu lastikleri tercih etmelisiniz.

İkinci El Otomobil İlanları

 Lastikler Hakkında Daha Detaylı Bilgiler

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here