Hafif ticari cenneti olan Türkiye’de hem kullanıcıların hem de markaların bu modellere olan ilgisi oldukça yüksek. Yük ve yolcu taşımacılığı için tercih edilen bu araçlar, aynı zamanda geniş aileler tarafından da rağbet görüyor. Hafif ticarileri, diğer ticari araç türlerinden ayıran unsur ise ağırlıkları. 3,5 tonun altındaki araçlar bu klasmanda değerlendiriliyor. Binek araçlara göre daha güçlü bir performansa gösteren ve taşıma kapasitesi yüksek olan hafif ticariler içi lastik konusu da büyük öneme sahip. Farklı marka ve modellerin bu tür araçlara yönelik ürettiği yaz, kış ve dört mevsim lastikleri bulunuyor. Bunlar arasında en sık tercih edilen modelleri sizin için sıraladık. arabam garaj‘daki lastik alışverişiniz için bu rehberden faydalanabilirsiniz.

Michelin Agilis Alpin

Kış Lastiği

michelin-agilis-alpin

Sert kış koşulları için geliştirilen Michelin Agilis Alpin, hafif ticarilerin zorlu yollarda güvenli yolculuklar gerçekleştirmesine yardımcı oluyor. Karda yüksek hızlanma sağlayan 3PMSF özelliği sayesinde optimum kontrol ve hareketlilik sunuyor. Üründe öne çıkan bir başka özellik de frenleme performansını mükemmelleştirmeye yarayan StabiliGrip teknolojisi oluyor. Model için tasarlanan kendinden kilitli ve değişken geometrik kılcal kanallar, lastiğin sırtını ve bloklarını dengede tutuyor. Uzun ömürlü kullanım için geliştirilen Michelin Agilis Alpin, hafif ticari araç lastiklerinde güçlü bir ürün seçeneği arayanların tercihleri arasında yer alıyor.

arabam garaj’daki lastik modellerine göz atın!

Goodyear UltraGrip Cargo

Kış Lastiği

Goodyear UltraGrip Cargo

Hem kuru hem de karlı mevsimlerde daha dengeli bir sürüş performansı istiyorsanız Goodyear UltraGrip Cargo modelini tercih edebilirsiniz. Kış mevsimi için geliştirilen bu ürün, özellikle buzlu ve karlı yollarda memnun edici bir çekiş ve fren performansına sahip. Aynı zamanda yüksek kilometrelerde, zorlu yükler olsa dahi başarılı bir yol deneyimi sunuyor.

Bridgestone Duravis All Season

Dört Mevsim Lastik

Bridgestone_Duravis

Bridgestone’un hafif ticari araç lastiklerine baktığımızda dört mevsim kullanıma uygun Duravis modeli dikkat çekiyor. Bridgestone Duravis All Season, ıslak zemin yol tutuşunda A etiketine sahip bir lastik. Ayrıca karlı mevsimler için geliştirilmiş performansıyla tüm koşullara uyum sağlayabiliyor. 3PMSF ve M+S sertifikalarına sahip modelin koruyucu yan blokları ise arıza süresini azaltıyor. Böylece sürücülere uzun ömürlü kullanım imkanı sunuyor.

Continental VanContact Eco

Yaz Lastiği

continental_vancontact_eco_1

Ekonomik yaşam tarzı için tasarlanan Continental VanContact Eco, Alman teknolojisi kullanılarak üretiliyor. Modelde yer verilen yenilikçi desenler, hafif ticarilerin maksimum yakıt verimliliği sağlayabilmesi içi geliştirilmiş. Bununla birlikte lastiğin oluk tasarımı, gürültü seviyesini azaltmaya da yardımcı oluyor. Kullanıcılara maksimum verimlilik vadeden bu ürün, optimize edilmiş desenleriyle kilometre performansını da artırıyor.

Petlas FullPower PT825 Plus

Yaz Lastiği 

petlas fullpower pt825 plus

Petlas’ın hafif ticari yaz lastiği FullPower PT825 Plus, uzun ömürlü ve dayanıklı bir alternatif. Üründe iyileştirilen omuz desen yapısı, dayanıklılık noktasında fark yaratan detaylardan. Ayrıca karkas yapıda kullanılan güçlendirilmiş kordlar, lastiğin gücünü artıran unsurlar arasında yer alıyor. FullPower PT825 Plus modelinde, kuşak kenarlarında kullanılan özel kauçuk malzeme ise omuz dayanımını artırıyor. Üründeki zik zak blok kenarları, 3 çevresel kanal yapısı ve özel formüle edilen sırt bileşimi lastiğin tutuşunu güçlendiriyor.

Aracınız için en doğru lastik alternatifleri ise arabam garaj’da sizi bekliyor!

arabam garaj’ın Avantajlarını Keşfedin!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here