Şehir içi ulaşımın vazgeçilmez bir parçası olan otobüsler, günlük olarak binlerce insanı güvenli bir şekilde taşımanın yanı sıra, genellikle uzun mesafe yolculuklarda da kullanılır. Bu görevlerin başarıyla yerine getirilmesi, otobüslerin performansı üzerinde büyük ölçüde lastiklerin etkisi altındadır. Otobüs lastikleri, yol güvenliği, yakıt ekonomisi, sürüş konforu ve çevresel etkiler gibi çok sayıda önemli faktör üzerinde etki gösterir. Bu nedenle her araçta olduğu gibi doğru lastik seçmek oldukça önemli bir karardır. Bu yazımızda, uzun yollarda kullanabileceğiniz uzun ömürlü 5 hafif ticari otobüs lastiği önerisinde bulunduk. Dilerseniz hemen okumaya başlayın!

Michelin X Line Energy Z

Michelin X Line Energy Z

Otobüs lastik önerilerimizde ilk olarak Michelin X Line Energy Z ile başlıyoruz. Bu lastik ile uzun yolculuklarda uzun mesafe taşımacılığını rahatça gerçekleştirebilirsiniz. Daha önceki modellere göre %5 daha fazla yuvarlama direnci sergileyen model, diğer rakiplere bakıldığında %20 daha fazla kilometre garantisi sunuyor. Kuru zeminlerde kullanıma uygundur. Sizin ve yolcularınızın konforlu bir sürüş deneyimi yaşaması adına yolculuklarınızda, X Line Energy Z tercih edebilirsiniz. Farklı lastik seçenekleri için arabam garaj‘a göz at!

Michelin X Line Energy D

Michelin X Line Energy D

Yağmurlu, hafif karlı ve kuru zeminler dahil olmak üzere birçok yüzeyde kullanılabilen X Line Energy D, olağanüstü bir performans sağlıyor. Üzerinde kar lastiği işareti de bulunan ve  4 mevsim olarak kullanılan model, daha az yakıt ile daha uzun mesafe yolculuk sunuyor.

Arabanız için Tüm Hizmetler arabam garaj’da! 

Bridgestone R284 Ecopia

Bridgestone-R284-Ecopia

Bridgestone Ecopia lastikler, yakıt tüketimi ve karbon emisyonu azaltılarak, çevreye duyarlı hale getirilmiştir. Hem otobüs hem de kamyon lastiği olarak kullanılan Bridgestone R284 Ecopia, hem ıslak hem de kuru zeminlerde yüksek performans sağlamanıza yardımcı olur. Uzun aşınma ömrü ve yüksek yakıt verimliliği sunar. Aynı zamanda uzun yolculuklar düşünülerek, aşınmalara ve yıpranmalara karşı dirençlidir.

Continental Conti EcoPlus HS3

otobus-lastigi-Continental Conti EcoPlus HS3

Conti EcoPlus HS3, yüksek kilometre performansına ve aşınma direncine sahiptir. Düşük yuvarlanma direnci ile yakıt verimliliği sunar. Lastik, aynı zamanda üzerindeki suyun yer değiştirmesi için geliştirilmiş kanalları ile yüksek ıslak zemin performansı sunuyor. Küçük oluk genişlikleri ve sırt malzemesindeki yapısı ile aşınma direncini arttırır. Conti EcoPlus HS3, karlı, buzlu ve ıslak zeminlerde mükemmel yol tutuşu sunar ve yol gürültüsünü minimum düzeye indirir.

Pirelli H89 Drive Plus

otobüs-lastiği-Pirelli H89 Drive Plus

Otobüs lastik önerilerinde son olarak uzun yol lastikleri arasında bulunan Pirelli H89 Plus bulunuyor. En iyi otobüs lastikleri arasında bulunan H89 Plus, sizi asla yarı yolda bırakmıyor. Lastiğin içerisinde, taş girmesine izin vermeyen, taş tutucu sırt deseni yer alıyor. Uzun mesafe ve servis araçlarında kullanılan model, yakıt tasarrufu ve düşük yuvarlanma direncine sahiptir. Yeni sırt tasarımı ve taban bileşikleri ile ısı oluşumunu en aza indirerek uzun sırt ömrü sunar.

arabam garaj Avantajlarına Göz Atmak İçin Hemen Tıkla!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here