Bugatti Baby II Yakın Zamanda Üretime Giriyor

0
1540
bugatti-baby-II
bugatti-baby-II

Bugatti Baby II için kollar çoktan sıvandı. The Little Car Company ile işbirliği içinde Molsheim’lı üretici tarafından tasarlandı. Bugatti Baby II, kısa bir süre sonra neredeyse tamamı satılmış olan sadece 500 kopya halinde sunulan sınırlı sayıda üretime girecek.

Bugatti Baby II Büyük Kutlama’da İlk Kez Gösterildi

bugatti-baby
bugatti-baby

Bu Baby II, ilk kez 2019 Cenevre Otomobil Fuarı‘nda, ardından geçen Eylül ayında Molsheim’de düzenlenen (110. yıl onuruna) düzenlenen “La Grande Fête” sırasında bir “XP1” prototipi şeklinde sunuldu. Marka adeta artık gelişiminin sonuna ulaştı.

1927-1936 yılları arasında Bugatti tarafından pazarlanan orijinal Baby’nin izinden giden bu araç, ikincisinden daha büyük ve ayarlanabilir pedalları sayesinde yetişkinler tarafından bile erişilebilir. Baby II, 1924 tarihli Bugatti Type 35 Lyon Grand Prix’sinden esinlenerek, Bugatti tasarımcıları ve mühendisleri, çizgileri aslına sadık kalarak küçültülmüş bir ölçekte yeniden üretmek için tüm unsurları taradı.

Bugatti Baby II Tasarım ve Teknik Özellikleri

BUGATTİ
BUGATTİ

2.8 metre uzunluğunda ve 1 metre genişliğinde olan bu Bugatti Baby II, lityum iyon batarya paketi ile çalışan bir elektrik ünitesinden güç alır. Enerji geri kazanımlı bir fren sistemi ile donatılmıştır. Aynı zamanda sınırlı kaymalı diferansiyele, hidrolik frenlere ve iki sürüş moduna (Acemi ve Uzman) sahiptir. Temel model böylece 20 ila 45 km / s arasında değişen hızlarda gelişebilir ve maksimum 30 km menzil sunar. Hız anahtarı sayesinde, Vitesse ve Thoroughbred versiyonları 70 km / sa hızla gelişebilecek. 0’dan 96 km / sa hıza ancak 6 saniyede ulaşabilecek (sürücünün ağırlığına göre değişken krono değeri).

Fransız Yarış Mavisi Logosu Bu Özel Modelde Dikkat Çekiyor

Fransız-yarış-mavisi
Fransız-yarış-mavisi

Baby II’nin standart versiyonu, “Fransız Yarış Mavisi” logosu ile kaplanmış kompozit malzemelerden yapılmış bir gövdeyle birlikte gelir. Ürün size ise 30.000 € olarak faturalandırılır. Karbon fiber gövdeli ve hız anahtarlı Baby II Vitesse modeli 43.500 € ‘dan, Baby II Pur Sang versiyonu ise elde şekillendirilmiş alüminyum gövdeli, 58.500 € olarak fiyatlandırıldı.

Bazı müşterilerinin geri çekilmesinin ardından, Bugatti’nin bu Baby II’nin satışı için hala birkaç kopyası var. Eğer ilgileniyorsanız, bu “oyuncağa” başka hiçbir şeye benzemeyen ilginizi göstermek için kaybedecek bir dakikanız bile yok diyebiliriz.

2.El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here