BMW ve Kith İş Birliğinden Doğan BMW M4 Competition!

Markalar arasında yapılan iş birlikleriyle farklı tasarımlar görmeye alışığız. Birçok otomobil markası kendi sektörleri haricinde birçok farklı sektörde bulunan marka ile ortak çalışmalar yapıyor. Bu ortaklıklar sonucunda ise çarpıcı tasarımlara sahip otomobil modelleri karşımıza çıkıyor. Alman devi BMW ve bir ”life style” markası olan Kith, BMW’nin hızlı modeli M4 Competition ‘u yeniden tasarladı. Yapılan iş birliği sonucu sınırlı sayıda üretilecek olan model, 23 Ekim itibari ile ön siparişleri toplamaya başladı.

M4 Competition x Kith

Dünyada Çapında Yalnızca 150 Adet Satılacak!

Ronnie Fieg tarafından bir ”life style” markası olarak kurulan Kith, M4 Competition için BMW ile özel bir tasarım çalışması gerçekleştirdi. 2022 yılında satışa sunulacak olan modele küresel çapta yalnızca 150 kişi sahip olabilecek. Fieg tarafından bizzat tasarlanan model, limitli sayısı ve çarpıcı görüntüsü ile dikkat çekiyor.

M4

BMW M4 Competition x Kith ile 503 Beygirlik Güç!

BMW M4 Competition yeni tasarımın yanında güçlü bir motora da sahip. 3.0 litrelik, 6 silindirli, çift turbolu motoru ile 503 beygirlik güç üreten model, hem dışı hem de içiyle çok ateşli! Bu güç, sekiz ileri otomatik şanzıman ile dört tekerleğe birden iletiliyor.

bmw m4

BMW Logosu Kith Logosu ile Birleşiyor!

M4 Competition üzerindeki Kith dokunuşları neredeyse modelin her yerinde görülüyor. En dikkat çekici kısım ise aracın ön yüzünde, ızgaranın hemen üzerinde yer alan BMW logosunda. Logoda BMW’nin yuvarlak rozeti Kith ile birleşiyor ve BMW tarihinde daha önce böyle bir logo kullanımı görülmemişti.

bmw x kith logo

İç ve Dış Tasarıma Kith Dokunuşları

Otomobilin iç tarafında kullanılan Kith logolu malzemeler dikkat çekici. Deri koltuklar M ve Kith logolarının birlikte kullanımı ile dizayn edilmiş. Dış tarafta bulunan M ve Kith logolu karbon fiber tavan kaplaması, modelin en dikkat çekici özelliklerinden biri. Siyah rengin hakim olduğu model, gizemli bir hava taşıyor.

kith interior m4

Sadece Üç Mat Renk ile Satışa Sunulacak!

Limitli üretimi ile bir efsane olması beklenen M4 Competition x Kith, üç farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak; Donmuş siyah, donmuş koyu gümüş ve donmuş parlak beyaz.

İkinci el BMW M Serisi ilanları

M Performans Parçaları ile Yeni M3 ve M4 Çok Farklı!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here