2021 BMW X3

0
1640

Alman BMW markasının üst segment SUV konseptinde pazardaki rekabetçi aracı 2021 BMW X3 bakalım bize ne gibi yenilikler sunuyormuş.

2021 BMW X3

Uzun süre aslında BMW araçlar yüksek SUV araçlar olarak görülmekte zorlandı. Çünkü BMW bir performans aracı olmalıydı ve en iyi performans da sedan araçlarla alınabilir düşüncesi çok yaygındı. Ancak ülkemizde de dünyada da giderek trend olan SUV araçlar her markanın SUV segmenti araçlarına daha çok odaklanmasına neden oldu. Bu durumu göz önünde bulundurunca da bu yıl BMW’nin iyi bir iş çıkardığını söyleyebiliriz. 2021 BMW X3 Yarı otonom sürüş ve BMW akıllı dört çeker xDrive sistemi sayesinde hem yolda hem de arazide üstün bir sürüş konforu sunmayı hedefliyor.  BMW X3 artık 170 beygir güç üreten 1,6 lt hacmindeki benzinli motor seçeneğiyle de Türkiye’de satışa sunuluyor.

Araç dıştan bakıldığı zaman sizde maceracı ve cesur bir izlenim uyandırıyor.  Bu noktada çarpıcı bir tasarım dili olduğunu söyleyebiliriz. Uyumlu oranlar, güçlü konturlar ve ön ve arka kısmın genişliğine yönelik güçlü vurgular, iz bırakan bir görünüm oluşturmak üzere bir araya gelmiş. Adaptif LED farlar tamamen LED teknolojisi içeren kısa ve uzun huzmeli farları ve sinyal lambalarını içerir. Kuyruk kısmında şekillendirilmiş, ayırt edici, BMW’ye özgü L biçimine sahip, üç boyutlu tam LED stop lambaları konumlandırılmış.

Öne Çıkan Özellikleri

2021 BMW X3 öne çıkan özellikleri şöyle:

BMW, standart donanım olarak üç bölgeli klima kontrolü, hafızalı sekiz yönlü elektrikli ön koltuklar ve 10,25 inç bilgi-eğlence sistemi sunuyor. Tüm modeller, dokunmatik ekran veya bir orta konsol düğmesi ile yedekli olarak kontrol edilen BMW’nin önceki nesil iDrive bilgi-eğlence sistemini kullanır. BMW 3 Serisi ve diğer yeni modellerde bulunan en yeni ve en büyük iDrive 7’yi sunmasa da, işlevsellik açısından pek bir şey kaçırmıyorsunuz. Android Auto sonunda standart donanım olarak yer almaya başlamış.

BMW TwinPower Turbo sıralı 4 silindirli benzinli motor ile güçlü bir performans. Motor 170 bg güç ve maksimum seviyede 250 Nm’lik etkileyici bir tork üretebilmekte. Bu otomobilde özellikle belirgin dış kenarlara sahip arka tasarım, aerodinamik açıdan iyileştirilmiş dış aynalar ve ön rüzgarlık üzerindeki hava perdesi dikkat çekiyor.  360 bg güç ve M Performance ailesinin tartışılmaz genlerine sahip BMW X3 M40i ise gerçekten tam bir canavar olarak nitelendirilebilir.

İkinci El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here