Suzuki Swift Yarı Hibrit Motoru ile Geldi!

Son dönemlerde Avrupa’da yaşadığı emisyon sorunları ile sıklıkla adından söz ettiren Suzuki, ürettiği çevreci motorlar ile yarıştan kopmayacağını gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde marka, Toyota ile yaptığı iş birliğinin ilk sonuçlarından biri olan, hibrit motora sahip Swace modelini tanıtmıştı. Toyota’ya ait 1.8 litrelik hibrit motor ile sunulan model, Corolla modelinin adeta bir klonu olarak gözüktü. Şimdi ise Suzuki’nin ülkemizde satışı bulunan en küçük üyesi olan Swift modeline hibrit motor seçeneği eklendi. Yarı hibrit (mild hybrid) motor teknolojisine sahip Suzuki Swift Hybrid Türkiye’de!

Yarı Hibrit (Mild Hybrid) motor nedir?

hybrid suzuki

Swift Yeni Motoruyla En Az %20 Daha Tasarruflu!

Markaya ait SHVS (Akıllı Hibrit Sürüş Sistemi) teknolojisine sahip yeni motor, tasarruflu yakıt sarfiyatı ile dikkat çekiyor. Swift’in yeni motoru yarı hibrit (mild hybrid) sisteme dayanıyor. İçten yanmalı benzinli motora entegre edilen marş alternatörü ile marş anında, kalkış esnasında ve tork ihtiyacı duyulduğunda ekstra güç üretimi sağlanıyor. İçten yanmalı motora verilen bu elektrik desteği sayesinde yeni Swift, kullanıcısına daha fazla tasarruf ve konfor sağlıyor. Bu kombinasyon ile marka Swift için; şehir içi kullanımlarda %20’yi aşan yakıt tasarrufu ve düşük karbon salınımı vaat ediyor.

hybrid mavi swift

Suzuki Swift Hybrid Fiyatı ve Donanımı ile Çok Avantajlı!

Yarı hibrit sistemin plug-in hibrit ve tam hibrit sistemlere nazaran daha düşük maliyetlerle üretiliyor olması, satış fiyatında da kendini gösteriyor. Suzuki Swift Hybrid, GL Techno ve GLX Premium donanım seviyeleriyle geliyor. Ön ve arka LED aydınlatma grubu, 16 inç alaşım jantlar, 9 inç dokunmatik multimedya sistemi ve navigasyon, anahtarsız çalıştırma sistemi ve çift renk tercihi gibi öne çıkan özellikleriyle rakipleri arasında iddialı bir yerde duruyor.

swift hybrid

Suzuki Swift Hybrid ‘in Fiyatı Ne Kadar? 

Yeni motoruyla beraber pazara iddialı bir giriş yapan Suzuki Swift’in Hybrid versiyona, 216.900 TL’den başlayan fiyatlar ile sahip olunabiliyor.

Suzuki Swift Hybrid Fiyat Listesi
1.2 GL Techno CVT (Tek Renk) Otomatik 216.900 ₺
1.2 GLX Premium CVT (Tek Renk) Otomatik 228.900 ₺
1.2 GLX Premium CVT (Çift Renk) Otomatik 230.900 ₺

 

Suzuki Swace | Toyota Corolla Görünümlü Suzuki Modeli

İkinci el Suzuki Swift ilanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here