Alfa Romeo Tonale ‘ye Ödül Geldi!

Başarılı İtalyan otomobil üreticisi Alfa Romeo, tasarladığı modelleri ile her dönemde dikkat çekmeyi başarıyor. Premium sınıfta otomobiller üreten marka, modellerinde performans kriterini ön plana almayı tercih ediyor. Mevcut ürün gamında Giulia, Stelvio ve Giulietta modelleri bulunan markanın, konsept olarak tasarladığı ve yakın zamanda üretime geçmesi beklenen bir modeli daha var. Tonale ismi verilen konsept SUV’nin Stelvio’ya kardeş olması bekleniyor. Premium SUV segmentine henüz giriş yapmamasına rağmen dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Alfa Romeo Tonale, İngiltere merkezli otomobil dergisi ”What Car?” tarafından ödüle layık görüldü.

alfa romeo tonale

What Car? Okuyucuları Alfa Romeo Tonale Dedi!

İngiltere’nin popüler otomobil dergilerinden biri olan ”What Car?”, 2021 yılının otomobillerini konu alan bir anket düzenledi. Okuyucuların oylamaya katıldığı ankette ”2021 Yılının En Heyecan Verici Otomobili” Alfa Romeo’nun konsep modeli Tonale seçildi.

alfa romeo tonale

Bu Yılın Sonunda Seri Üretime Geçiliyor!

Markanın geçtiğimiz sene ”konsept model” olarak duyurduğu Tonale, 2021 yılının sonu itibariyle seri üretime geçecek. Tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Tonale’nin, Alfa Romeo’ya ait ilk şarj edilebilir hibrit model olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor.

alfa romeo tonale

Alfa Romeo Tonale Oylamayı Açık Ara Kazandı!

What Car? dergisinin Yayın Yönetmeni Steve Huntingford, Tonale’nin birinciliği ile ilgili ”Aslında What Car? Okuyucu Ödülü son derece sıkı bir rekabete sahne olur. Bu sene Tonale, ikinci sırada bulunan otomobilden iki kat fazla oy toplayarak, oylamayı açık ara kazandı. Markanın logosunu taşıyan yeni bir SUV fikri insanları çok heyecanlandırdı. Konsept otomobile bakıldığında nedenini anlamak çok kolay.” diye konuştu.

İkinci el satılık Alfa Romeo modelleri

2021 Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Şimdi Daha Güzel

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here