Şirket yetkilileri tarafından açıklanan yeni raporlara göre tüm yeni Peugeot modelleri yüksek performanslı versiyonlara sahip olacak. Günümüzde otomotiv sektörüne yapılan yatırımları her okuyucu bir yerlerden duymuştur. Özellikle araçların daha da kişiselleştirilmesine dayanan yeniliklere her geçen gün yenisi ekleniyor. Her yeni üretilen araba birçok teknolojiyi bir arada kullanarak size daha iyi bir sürüş deneyimi sunmaya devam ediyor. Bu birçok şirketin model aldığı bir uyuma dayanıyor. Tabi ki piyasadaki yerini korumak ve yükseltmek isteyen her otomotiv üreticisi teknolojiye uyum sağlamaya özen gösteriyor. Bu üreticilerden biriside Peugeot’dur.

Tüm Yeni Peugeot Modelleri Yüksek Performanslı Versiyonlarla Satışa Sunulacak

Peugeot, tüm yeni modellerinin yüksek performanslı varyantlarla satışa sunulacağını doğruladı. Fransız otomobil üreticisi, önümüzdeki yıllarda ürün yelpazesini genişletmek istiyor ve Auto Express ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda CEO Jean-Phillipe Imparato, acil planlarının ne olduğunu ayrıntılı olarak açıkladı.

Şirketin CEO’su Jean-Phillipe Imparato, “Her yıl her bölgede büyük bir lansman yapmak istiyorum. 2021’de böyle olacak ve Mart ayında bir şeyler yapacağız.” dedi. “Daha sonra, 2023’te Peugeot serisinin bir sonraki adımı üzerinde çalışıyorum. Her yıl bir lansman stratejisine ulaşmak için her zaman serinin yenilenmesini besliyorum.” dedi. Imparato, 508 Peugeot Sport’un lansmanının heyecan verici yeni performans modellerinin piyasaya sürülmesinin başlangıcı olacağını  doğruladı.

Tüm Yeni Peugeot Modelleri Yüksek Performanslı Versiyonlarla Satışa Sunulacak

Imparato, “508’den başlayarak her otomobille, bir koruma stratejisi olarak arabanın performans / spor versiyonunu koymayı hedefliyorum.” dedi. Ayrıca “2021’in başında pazara bir mesaj göndermek için tasarlanmış 508 Peugeot Sport ile lansmanı yapacağız. Ürün yelpazemizin üstüne, dünyaya EV geçişinin sıkıcı olmasını istemediğimiz mesajını gönderen bir şey ortaya koyuyor. 50 gramın altında CO2 salınımı olsa bile eğlenmek istiyoruz. Aynı zamanda üst pazar hareketine ve elektrifikasyona getirmek istediğimiz mesaja da uyuyor. ” açıklamalarını da ekledi.

Peugeot 508 PSE plug-in hibrid, her biri 355 beygir gücünde ve 520 Nm tork üretmek için birlikte çalışan, her aksta birer tane olmak üzere iki elektrik motoruyla desteklenen turboşarjlı 1.6 litrelik bir motor güç veriyor. Otomobilde ayrıca sekiz ileri otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi bulunuyor.

İkinci El Peugeot İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here