Yeni Honda HR-V, 2021’de Yeni Hibrit Teknolojisiyle Geliyor!

Honda’nın crossover modeli HR-V’nin son jenerasyonunun tanıtılmasına çok az zaman kaldı. Başarılı Japon üreticiyi ”küçük SUV” diyebileceğimiz ”crossover” segmentinde temsil eden HR-V modeli, yepyeni bir yüz ile karşımıza çıkacak. 2021 Honda HR-V ile sadece yeni bir jenerasyon doğmuyor. Honda’nın yeni geliştirdiği çift elektrik motorlu hibrit teknolojisi de bu model ile beraber karşımıza çıkıyor. Yeni Honda HR-V’nin önümüzdeki ay tanıtılması bekleniyor.

2021 honda hr-v

Yeni HR-V’nin Tanıtım Tarihi Belli Oldu!

Test sürüşleri esnasında kamuflajlı olarak kameralara yakalanan Honda’nın crossover modeli, yakında üzerindeki perdeyi kaldıracak. 3. jenerasyon Honda HR-V’nin 18 Şubat’ta resmi tanıtımı gerçekleştirilecek.

2021 honda hr-v

Yeni Honda HR-V Kamuflajlı Görüntülendi!

2021 Honda HR-V Yeni Hibrit Motor ile Geliyor!

Her dönemde otomobil teknolojindeki limitleri zorlayan Honda, yeni geliştirdiği ve ”e:HEV” adını verdiği hibrit motorunu ilk kez HR-V’de kullanacak. Çift elektrik motoru ile çalışan bu hibrit sistemin, verimlilik ve performans açısından iyi değerler taşıması bekleniyor. Yeni Honda HR-V ile beraber markanın ”çift elektrik motora sahip ilk hibrit modeli” yollara çıkmış olacak.

2021 honda hr-v

 

Yeni Honda HR-V 2021 Türkiye’ye Gelecek mi?

Honda’nın SUV segmentindeki temsilcisi CR-V ve crossover segmentindeki temsilcisi HR-V’nin ülkemizdeki satışları sürüyor. Tamamen yenilenen modelin de ülkemizde satışa sunulmasını bekliyoruz.

İkinci el satılık Honda HR-V ilanları

Honda N Van: Honda Küçük Bir Minibüsü Kafeye Çeviriyor

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here