2022 Hyundai Arabaları: Elantra, Accent ve Daha Fazlası. Hyundai 2022 model yılı için bazı arabalarını yeniliyor ve güçlü bir N modeli ekliyor.

Hyundai’nin 2022 için yedi ticari araç sunarak odağını SUV’lara kaydırdığı bir sır değil. Ancak marka, çoğu kendi segmentlerinde cazip girişler olan çeşitli binek otomobilleri sunmaya devam ediyor. Hyundai’nin yeni model yılı için yaptığı en büyük güncellemelerden bazıları şık Elantra’da bulunabilir. Hyundai’nin 2022 yılı için otomobillerinde yeni olan her şeyi öğrenmek için okumaya devam edin.

2022 Hyundai Arabaları;

2022 Hyundai Accent

Yenilikler

Honda Fit, Toyota Yaris ve son yıllarda üretimi durdurulan diğer alt kompakt modellerin kaderinden kaçan Hyundai Accent, 2022’ye hazırlanıyor. Bu küçük otomobil, yeni model yılı için yalnızca bir değişiklik görüyor. Bu; immobilizer artık tüm donanımlarda standart olarak mevcut.

2022 Hyundai Arabaları: Elantra, Accent ve Daha Fazlası

Ne Düşünüyoruz

Tasarımına bakılırsa, bunun bir ekonomik otomobil olduğunu unutabilirsiniz. Ayrıca daha eski bir Hyundai ürünü gibi görünse de 2022 Accent, birçok alt kompakt model gibi garip görünmemek için doğru orantılara sahip. Genel olarak, yolun ortasını kaplayacak bir araba. Kaba sesli bir motoru var ve tembel yavaş hızlanma süresi o kadar etkileyici değil.

İkinci El Hyundai Accent İlanları

2022 Hyundai Elantra

Yenilikler

Geçen yıl tamamen yeniden tasarlanan Elantra, 2022’ye değişmeden devam ediyor. Yine de büyük bir istisna var ve bu, farklı bir N modelinin eklenmesi. Bu varyantın kaputun altına 275 beygir gücünden fazlasını toplamasını bekleyin.

2022 Hyundai Arabaları: Elantra, Accent ve Daha Fazlası

Ne Düşünüyoruz

Artık sıradan bir model değil, Hyundai Elantra piyasadaki en iyi kompakt sedanlardan biridir. Keskin vücut hatları, ilk kez lüks bir araba gibi görünmesini sağlıyor. Ayrıca keskin frenleme ve yumuşak güç aktarma sistemi, aracın zarafetine katkıda bulunur. Artık Elantra serisinde performans kralı olmasa da, N Line modelini, normal Elantra ve Elantra Hybrid modellerinden daha fazla sürmek için bir neden. Dahası Elantra’nın güçlü N modelini test etmek için sabırsızlanıyoruz.

Sıfır Km Hyundai Elantra Fiyatları

2022 Hyundai Ioniq

Yenilikler

Ioniq hibrit ve plug-in hibrit hatchback’ler yeni model yılı için değişmeden kaldı. Bununla birlikte, elektrikli varyant durduruldu. Hyundai, ilki Ioniq 5 SUV olmak üzere yeni nesil Ioniq rozetli elektrikli araçlara yol açıyor.

2022 Hyundai Arabaları: Elantra, Accent ve Daha Fazlası

Ne Düşünüyoruz

Yolda sessiz ve sakin olan Ioniq arabaları, işe gidip gelirken iyi yoldaşlardır. Ancak Ioniq Electric, yavaş hızlanması ve hepsinden önemlisi 273.5 kilometrelik menzili ile bizi etkilemedi. Hyundai’nin yeni elektrikli otomobil grubu için daha yüksek umutlarımız var.

İkinci El Hyundai Ioniq İlanları

2022 Hyundai Sonata

Yenilikler

Sonata, dizi boyunca daha fazla özellik içeriği kazanır. SEL Plus donanımında, daha önce Teknoloji paketinde bulunan donanım artık standarttır. Bu özellikler arasında 10,3 inç navigasyon sistemi mevcut. Panoramik açılır tavan, 12 hoparlörlü Bose ses sistemi ve LED iç aydınlatma tüm dikkatleri üzerine topluyor. Ayrıca dinamik ses tanıma ve Otoyol Sürüş Yardımı yarı otonom sistemi yer alıyor. Sınırlı donanım, dinamik ses tanıma özelliği ekler ve N Line, özel tekerlekler, rozetler ve rüzgarlık içeren yeni bir Night Edition paketi alır. Ancak parlayan Sarı dış cephe boya rengi ise artık mevcut değil.

Ne Düşünüyoruz

Hafif ve çevik, Hyundai’nin orta boy sedanını tanımlamak için iyi kelimeler. Gaz pedalına zemine bastığınızda biraz gecikme olmasına rağmen, çevik kullanım Sonata’nın kanyon yolunda kendinden emin hissetmesini sağlar. Sonata, Honda Accord ile aynı mühendislik mükemmelliğine sahip olmayabilir, ancak Hyundai güçlü tasarım için puan kazanıyor. Baş döndüren dış yüzeyi ve geniş, kullanıcı dostu ekranlara sahip modern iç tasarımı, kalabalık bir segmentte öne çıkmasına yardımcı oluyor.

İkinci El Hyundai Sonata İlanları

2022 Hyundai Veloster

Yenilikler

Hyundai, Veloster serisini önemli ölçüde kısalttı ve en iyi N modeli dışındaki her şeyi ortadan kaldırdı. Ayrıca Hyundai için Veloster 2.0, 2.0 Premium, R-Spec, Turbo ve Ultimate modellerini baltalayan küçük Venue ve Kona geçitlerinin popülaritesi artmaya devam ediyor.

Ne Düşünüyoruz

Tuhaf Veloster’ın tüketici tercihlerinde SUV’lara yönelik bir kaymanın son kurbanı olmasına şaşırmadık. Bununla birlikte, diğer modellerine kıyasla daha ucuz ve güçlü bir model olan Veloster R-Spec’i gerçekten özleyeceğiz. Performansının yaklaşık yüzde 95’ini ve çok daha iyi bir sürüş sunan daha pahalı Veloster N’den daha üstün olduğunu iddia edebilirsiniz.

İkinci El Hyundai İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here