2023 Hyundai Santa Cruz Night Tanıtıldı!

0
1816
2023 Hyundai Santa Cruz Night

Ürün gamına yeni modeller ekleyen Hyundai, bu sefer de Santa Cruz Night modeli ile karşımızda. Üstelik 2023 Hyundai Santa Cruz Night, standart olarak 4×4 altyapı seçeneği ile geliyor.

2023 Hyundai Santa Cruz Night

Güney Kore markası Hyundai’nin geçtiğimiz yıl Amerika merkezli olarak piyasaya sunduğu Santa Cruz Night modeli, karanlığın çekiciliğinin özel paket ile harmanlanması ile oluşturuldu. Üstelik model, beklentileri aşan satış başarılarıyla da sık sık gündeme geldi.

Hyundai Santa Cruz Night, kompakt Pick-up pazarına adeta yeni bir soluk getirdi. Bir diğer yandan Hyundai’nin bu yeni modeli sonrası Ford’da Maverick modeli ile hamle yaptı. Böylece keyifli bir rekabet ortamı oluşmuş oldu. Santa Cruz modeli, 2021 yılının Ağustos ayında Amerika pazarının en çok satan yeni modeli olmuştu. Şimdi ise ürün gamına özel bir versiyonu eklendi. İşte karşınızda siyah rengin hâkim olduğu detaylara bürünmüş Hyundai Santa Cruz Night! Söz konusu model, zaten var olan modeli daha dikkat çekici ve daha gizemli hale getiriyor.

2023 Hyundai Santa Cruz Night

2023 Hyundai Santa Cruz Night Özellikleri

Güney Kore merkezli Hyundai’nin yeni ve özel modeli Santa Cruz Night, standart olarak 4×4 altyapı kombinasyonuyla satışa sunulacak. Yani model için ailenin en üst paketlerinden diyebiliriz. Santa Cruz Night’ın diğer versiyonlarında farklı olarak ön ızgarasında tamamen siyah bir krom kaplamanın konumlanmış olduğu bir versiyonu mevcut. Bu versiyonda öne çıkan detaylardan biri de 20 inçlik jant seti. Bir diğer yandan aynalar ve yan basamaklarda yine tamamen özel siyah kaplama detaylar ile karşılaşıyoruz. Aynı zamanda bu pakette kullanıcıları bekleyen diğer özellikler ise:

  • Kör nokta uyarısı,
  • Çarpışmadan kaçınma asistanları,
  • Trafik asistanları,
  • Dur – kalk özellikli adaptif hız sabitleyici ve
  • 10,25 inçlik multimedya sistemi

2023 Hyundai Santa Cruz Night arka

2023 Hyundai Santa Cruz Night Performans

Hyundai’nin ürün gamına yeni eklediği Santa Cruz Night modeli ile iddialı görünüyor. Santa Cruz Night’ın kaputunun altında;

  • 2,5 litrelik turbo dört silindir motor
  • 285 PS güç ve
  • 421 Nm tork değerleri yer alıyor.

Üstelik söz konusu modelin bu değerleri 8 kademeli otomatik şanzıman üzerinden yere aktarılıyor. 2023 Hyundai Santa Cruz Night’ın fiyatı ise 35.810 dolar olarak belirlenmiş.

Sıfır Km Hyundai Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here