2022 Hyundai Santa Cruz; güç aktarma organları ve ayrıntılı renkler için okumaya devam edin. Güney Koreli Marka, Santa Cruz pickup’ın özellikleri, renkleri ve güç aktarma organları hakkında daha fazla ayrıntı paylaştı. Hyundai Santa Cruz SE ve SEL modelleri, doğal olarak havalandırılan 2.5 litrelik sıralı dörtlü modele sahiptir. SEL Premium ve Limited ise bu motorun daha güçlü bir turbo versiyonuna sahiptir. Fiyatlandırma henüz açıklanmadı, ancak Santa Cruz’un bu yaz satışa çıkması bekleniyor.

2022 Hyundai Santa Cruz

Hyundai’nin ilk pikap kamyonu olan 2022 Santa Cruz, dört trim seviyesi, altı dış renk ve mevcut iki motor seçeneğiyle gelecek. Hala ne kadara mal olacağını bilmiyoruz. SE, SEL, SEL Premium ve Limited olmak üzere dört trim seviyesine göre özellikler farklılık gösteriyor. Hyundai’nin web sitesindeki bir konfigüratör aracı, her model için mevcut olanlarla ilgili bazı bilgiler sağlıyor.

2022 Hyundai Santa Cruz2022 Hyundai Santa Cruz

SE ve SEL

SE ve SEL modelleri standart olarak önden çekiş ve sekiz ileri otomatik şanzıman ile eşleştirilmiştir. Ayrıca bu modeller iddia edilen 190 HP’den fazla güce sahip doğal olarak emişli 2.5 litrelik sıralı dört motor ile birlikte gelir. Aynı zamanda 1588 kg çekme kapasitesi ve 793 kg yük kapasitesi sağlar. SE’de 8.0 inçlik dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi standart olarak bulunur. SEL hem ısıtmalı ön koltuklar, hem de elektrikli sürücü koltuğu içerir. Ayrıca kör nokta izleme özelliği de ekleniyor. Dört tekerlekten çekiş ise isteğe bağlıdır.

Hyundai Santa Cruz Farlar 2022 Hyundai Santa Cruz Renkleri

SEL Premium ve Limited

Hyundai, daha yüksek SEL Premium ve Limited modelleri için 275+ beygir gücü üretebileceğini söyledi. Ayrıca bu modeller daha güçlü bir turboşarjlı 2.5 litrelik sıralı dört motor ile geliyor. Hyundai, araçların bu motorla 2268 kg’a kadar çekme gücü olduğunu iddia ediyor. Bu güç aktarma organı sekiz ileri çift kavramalı otomatik şanzıman kullanıyor. Ayrıca standart önden çekişli veya isteğe bağlı dört tekerlekten çekiş sistemlerinden biri seçilebilir. SEL Premium, LED farlar ve otomatik klima kontrolü gibi özellikler içerir. Limited hem birinci sınıf bir ses sistemi hem de 10,3 inçlik bir bilgi-eğlence ekranına sahiptir. Ayrıca Hyundai, Santa Cruz’a soğutulmuş ön koltuklar da ekler.

2022 Hyundai Santa Cruz Renkleri

Santa Cruz Renkleri

Dış renkler arasında Buz Beyazı, Hayalet Siyahı, Hampton Grisi, Adaçayı Grisi, Mavi Taş ve Çöl Kumu bulunur. Şimdiye kadar sadece Santa Cruz’un siyah iç renk şemasını gördük. Ancak açık renkli bir iç mekanın da sunulması muhtemel.

İkinci El Hyundai Arazi Araçları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here