2022 yılının Ekim ayında Hyundai sıfır araç kampanyaları göze çarpıyor. Sıfır araç sahibi olmak isteyen kullanıcılar için şirket, bir dizi kampanyasını peş peşe açıkladı. Özellikle model bazında farklı farklı indirim kampanyaları açıklayan şirket, kullanıcılara büyük fırsatlar sağlamakta. Kredi fırsatlarından, indirimlere kadar farklı fırsatlar barındıran kampanyaları ile Hyundai, kullanıcılar tarafından Ekim ayının favorisi olarak görülecek gibi duruyor. 2022 Ekim ayı Hyundai kampanyalarının tüm detaylarını siz değerli okuyucularımız için derledik.

Hyundai Sıfır Araç Kampanyaları

2022 Ekim ayı sıfır araç kampanyaları kapsamında Hyundai, bir çok fırsatla kullanıcıların karşısına çıkıyor. Özellikle sağladığı indirimler ve kredi kolaylıkları ile şirket sıfır araç sahibi olmak isteyen kullanıcılara büyük avantajlar sunmakta. Lafı fazla uzatmadan Hyundai kampanyalarına hep beraber göz atalım.

1. Şimdi Al, Mayısta Öde

2022 Ekim ayı Hyundai sıfır araç kampanyaları kapsamında ilk fırsat Hyundai i10, Elantra, Bayon ve H-100 modelleri için karşımıza çıkıyor. Şirket, i10, Elantra, Bayon veya H-100 modellerinden birisine sahip olmak isteyen kullanıcılara, ödemeye 2023 Mayıs ayında başlama fırsatı sunuyor. Yani kullanıcılar ödemeye toplamda 7 aylık bir erteleme ile başlıyorlar. Fakat bu kampanya sadece Ekim ayına özel. Kampanyadan yararlanmak isteyen kullanıcıların ellerini hızlı tutması gerekiyor. Kampanyaya başvuru ise internet sitesi üzerinden yapılabiliyor.

Hyundai i10 İlanlarını İnceleyin⇒

Bayon SUV İlanlarını İnceleyin⇒

H-100 İlanlarını İnceleyin⇒

2. i20

2022 Ekim ayına özel kampanyalardan bir diğeri ise i20 modeli ile geliyor. Buna göre şirket, i20 sahibi olmak isteyen kullanıcılara 7.000 TL indirim veya 50.000 TL’ye 12 ay %0,99 faiz fırsatı ile kredi seçeneği sunuyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru ise internet sitesi üzerinden yapılabiliyor.

Satılık Tüm Hyundai i20 İlanlarını İnceleyin⇒

 

3. Kona

Hyundai sıfır araç kampanyaları kapsamında son kampanyamız ise Kona modelinde karşımıza çıkıyor. Kona modeline özel ilk kampanya, 5.000 TL indirim veya 50.000 TL’ye 12 ay %0,99 faiz fırsatı sunuyor. Modelin diğer kampanyası ise elektrikli versiyonu için şimdi al Mayıs 2023’te ödemeye başla kampanyası. Fakat her iki kampanyanın da sadece Ekim ayına özel olduğunu hatırlatmakta fayda var. Modelin tüm kampanyaları hakkında detaylı bilgi ve başvurular internet sitesi üzerinden yapılabiliyor.

Tüm Kona İlanlarını İnceleyin⇒

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here