Hyundai STARIA, dikkat çeken tasarımı ve donanım özellikleriyle Türkiye’de satışa sunuldu.

Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai, hafta içi yapılan lansmanda Türkiye ticari araç portföyüne yeni bir oyuncu kazandırdığını duyurdu. İlk bakışta uzay mekiği hisi uyandıran Hyundai STARIA, Türkiye pazarında yenilikçi tasarımı ve yüksek teknolojisiyle segmentinin en önemli oyuncularından biri haline gelecek gibi duruyor. Hyundai STARIA, görüntüsü ile paralel olarak üst seviye teknoloji ile donatılmış. MPV sınıfına iddialı bir giriş yapan Hyundai STARIA, Türkiye’de şimdiden çok yankı uyandırdı. Hyundai STARIA yollarda boy göstermek üzere şimdi Türkiye’de!

Hyunda STARIA: Fark Yaratmak İçin Tasarlandı.

hyundai staria

İlk bakışta uzay mekiğini andırmasının nedeni modelin dış tasarımında uzay konseptinden etkilenmiş olmasından kaynaklanıyor. Hyundai’nin yeni hafif ticari aracı, 5,253 MM uzunluğunda, 1,997 MM genişliğinde ve 1,990 MM yüksekliğinde. Uzakdoğu araçlarında görmeye hayli alışık olduğumuz geniş cam alanı oldukça sade olmasının yanı sıra çok da dikkat çekici görünüyor. Aracın yıldız 18″ inçlik jantları ise uzay konseptini devam ettiriyor.

Hyundai STARIA, oldukça modern ve şık bir tasarıma sahip. Sürücü görüş kalitesini arttırmak için ön farlar LED olarak tasarlandı. Şerit LED’leri destekleyen bal peteği formundaki ızgaranın altında ise ikincil aydınlatmalar devam ediyor.

Kaliteli ve Bütünleşik İç Mekan

Hyundai STARIA’nın iç mekânı da şaşırtmayacak şekilde modern ve teknolojik detaylar dikkat çekiyor. Geniş hacimli iç mekân yolcu ve yük için daha fazla alan ve esneklik sağlıyor. Segmentinde çağ atlayan otomobilin arka koltukları raylar üzerinde kaydırılabiliyor. Bu yüzden tam bagaj modunda yani 2. ve 3. sıra koltuklar öne öne kaydırıldığı zaman 1.303 lt bagaj hacmi sunarak ticari araç müşterilerinin isteklerine cevap veriyor.

Son Teknoloji İç Donanım

hyundai staria donanım

9 koltuklu Hyundai STARIA’nın arka tarafında ise ilave klima kontrol paneli  mevcut. 8” dokunmatik ekranlı multimedya eğlence sistemi, akıllı telefon kablosuz şarj, Bluetooth ve 6 hoparlör ile iç donanım olarak da beklentileri fazlasıyla karşılıyor.

Hyundai STARIA Teknik ve Donanım: 2,2 Litrelik Dizel Motor

Ülkemizde satışa sunulan modelin donanımı da Prime adında tek bir paketten oluşuyor. STARIA 2.2 litre CRDI dizel ve 174 PS güç üretebilen motor ile performans beklentilerini karşılıyor. Ayrıca motor 8 ileri otomatik şanzıman ile sürüş deneyimi sunuyor. Ayrıca 0-100’e 12,4 saniyede hızlanan aracın Birleşik veri olarak karma tüketimde araç, 8,5 litrelik tüketim değeri sunuyor.

Motor Tipi 2,2 CRDİ Turbo Beslemeli Dizel Motor Ünitesi
Motor Hacmi (cc) 2199
Maksimum Hız (km/sa) 185
Maksimum Güç (PS) 177 / 3,800
Maksimum Tork (Nm) 430 / 1.500~2,500
Hızlanma (0-100 km/s) 12,4
Silindir Sayısı 4
Valf Sayısı 16

 

Hyundai STARIA Sürüş Modu Seçimi

Sürüş tercihleri konusunda da iddialı olan araç çıkmak istediğiniz uzun yolculuklarda size uyum sağlıyor. Tercihlerinize göre çeşitli sürüş modlarını seçerek çıkacağınız yolculuklarda size eşlik etmeye hazır.

Hyundai İçeriklerini İnceleyin

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here