En Keyif Veren Otomobil Hyundai i20N Seçildi!

0
3442
i20N Rakiplerini Geride Bıraktı

Hyundai i20N, dünyaca ünlü İngiliz otomobil dergisi ve TV programı olan Top Gear tarafından gerçekleştirilen Hız Haftası etkinliğinde test sürüşü yapılarak en keyifli ve en etkileyici otomobil olarak seçildi.

Hyundai i20N Rakiplerini Ezdi!

i20N yapılan testlerde birinci olduDerginin en ünlü test pilotlarından olan Stig ve editörü Chris Harris tarafından gerçekleştirilen etkinliğe 26 yüksek performanslı otomobil markalarını da davet edilmişti. Test sürüşlerinde yer alan modeller:

  • 1.000 beygirlik süper sporlar,
  • Ultra hafif, iki koltuklu egzotik modeller
  • Yüksek torka sahip elektrikli Coupe araçlar

Hyundai i20N kendinden daha güçlü bu rakipleri arasında sportif görüntüsü ve sürücüye verdiği keyifle fazlasıyla dikkat çekti. Meşhur Dunsfold pistinde en iyi performansı gösteren araçlardan biri ise i20N oldu. Böylelikle Top Gear Hız Haftası’nın 2021 şampiyonu seçilmesi hiç de şaşırtmadı. Hız Haftası (TG Speed Week), günlerce süren kapsamlı testlere verilen geleneksel bir isimdir.

Hyundai i20N, pistin en zor virajlarında gösterdiği üstün başarı gösterdi. Üstelik bu başarıyı uzun düzlüklerinde de gösterdi. Aracın keskinliği, rijit yapısı, hızlanması, yol tutuşu ve fren kabiliyeti ile pilotlardan beğeniyi tamamen topladı. Aynı zamanda yarışmaya katılan araçlar arasından en ucuzudur. Buna rağmen kendinden kat kat daha pahalı modellerden daha çok ilgi görmüştür. Aynı zamanda günlük kullanıma uygun yapısıyla da öne çıkmayı mükemmel bir şekilde başarmıştır.

En Güçlü N Modeli

En güçlü N modeliHyundai i20N, B segmentinin en popüler modellerinden olan i20’nin başarısını Hyundai N’nin sportif ve sürüşü eğlenceli ruhuyla bütünleştiriyor. Kuruluşu motor sporlarına kadar dayanan N takımı, Avrupalı tüketiciler için sabırsızlıkla beklenen bir hot-hatch üretiyor. Aynı zamanda dünya ralli şampiyonasında yarışan WRC otomobilinin teknolojisinden de i20 N modelinden ilham alıyor. En küçük N modeli olmasına rağmen, motor sporlarından gelen tasarım, otomobilin güçlü ve dayanıklı potansiyelini bariz bir şekilde ortaya koyuyor. Üstelik i20N Hyundai’nin ikinci hot-hatch modelidir. Bu model daha iyi bir yol tutuşu, sürükleyici bir sürüş ve verdiği keyif deneyimi sunuyor. Aynı zamanda i20N ton başına 171 PS’lik güç ile sınıfında lider bir güç-ağırlık dengesi sunuyor. Bununla birlikte Hyundai’nin sportif modeli son teknoloji bağlantı, bilgi-eğlence ve gelişmiş güvenlik sistemleri sunuyor.

Sıfır Km i20N Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here