Hyundai’nin ilk pikap kamyonu olan 2022 Santa Cruz , dört farklı model seçeneği, altı dış renk ve mevcut iki motor seçeneğiyle gelecek. Hala ne kadar fiyatta olacağını bilmiyor olsak da, Hyundai’nin web sitesindeki bir yapılandırma aracı , dört model (SE, SEL, SEL Premium ve Limited) ve her model için mevcut olanlarla ilgili bazı bilgiler sağlıyor.

Farklı Modeller, Farklı Çekiş Sistemi

SE ve SEL modelleri standart olarak önden çekiş, sekiz ileri otomatik şanzıman ve iddia edilen 190’dan fazla beygir gücüne sahip atmosferik 2.5 litrelik sıralı dört motor ile birlikte geliyor. SE’de 8.0 inçlik dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi standart olarak bulunurken, SEL’e özel anahtarsız girişi, ısıtmalı ön koltuklar, elektrikli sürücü koltuğu ve kör nokta izleme özelliği de eklenmiştir. Dört tekerlekten çekiş isteğe bağlıdır.

Daha yüksek model olan SEL Premium ve Limited modelleri, Hyundai’nin 275  beygir gücü üreteceğini söylediği daha güçlü bir turboşarjlı 2.5 litrelik sıralı dört silindir ile geliyor. Bu güç aktarma organı sekiz ileri çift kavramalı otomatik şanzıman kullanıyor. Ayrıca standart önden çekişli veya isteğe bağlı dört tekerlekten çekişli olarak kullanıcalara opsiyon olarak sunulmaktadır. SEL Premium, LED farlar ve otomatik klima kontrolü gibi özellikler içerirken, Limited modeller de ise, birinci sınıf bir ses sistemi, 10,3 inç bilgi-eğlence ekranı ve ısıtmaya ilave olarak soğutmalı ön koltuklar da bu modele dahildir. Böyle bir pick-up da az rastlanır ama güzel özellikler diyebiliriz.

Hyundai Santa Cruz iç mekan

Farklı Renk Seçenekleri İle Geliyor

Dış renkler arasında Buz Beyazı, Hayalet Siyahı, Hampton Grisi, Adaçayı Grisi, Mavi Taş ve Çöl Kumu bulunmaktadır. Şimdiye kadar sadece Santa Cruz’un siyah iç renk şemasını gördük, ancak açık renkli bir iç mekanın da sunulması muhtemeldir. İç mekanı daha aydınlık ve ferah gösterir.

Hyundai Santa Cruz otomobil

Hyundai şu anda 100 $ depozito ile  Santa Cruz için rezervasyon almaktadır. Şu an için ülkemize gelme durumu hala ihtimaller arasında olduğu için bu konuda net bilgiye ulaşamadık. Fiyatlandırma ve EPA yakıt ekonomisi derecelendirmeleri dahil olmak üzere daha fazla bilgi yakında sağlanacaktır.

2. El Satılık Pick-Up İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here