Bildiğiniz üzere Yeni BMW M4 ve M3 geçtiğimiz ayın sonunda harika bir lansman ile kullanıcılara sunuldu. Günler geçtikçe de araçların teknik bilgileri ve özellikleri iyice netleşmeye başladı.  BMW M4 hakkında birçok detaya birazdan birlikte bakacağız. Bakalım F32 kasa kodlu bir önceki nesil arasında nasıl bir değişim olmuş, iyi bir tercih mi yoksa kötü bir tercih mi bunların hepsini görebilecek miyiz?

Yeni BMW M4 Sürüşüyle Yine Ön Planda

yeni bmw m4

BMW M4 , olağanüstü sürüş özelliklerine sahip, saf bir iki kapılı spor otomobil tarzını hala devam ettirmeyi başarmış. Bu sürüş özelliği, 480 hp yüksek performanslı BMW M TwinPower Turbo motor, arkadan çekiş sistemi ve Active M diferansiyelli M modelleri için özel süspansiyon gibi motor sporlarından türetilen gelişmiş teknolojilerle süslenmiş benzersiz bir sürüş için tasarlanmış. Mükemmel manuel 6 vitesli M şanzıman, kısa menzilli ve hassas vites değiştirme yoluyla sürücü ve otomobil arasındaki yoğun etkileşimi desteklenilmiş. M modelinin benzersiz sportif dış tasarımı, farklı donanım seçenekleri ve tasarım işlevleri, yeni BMW M4’ün  dinamiklerini eksiksiz bir şekilde kullanıcıya yaşatılması planlanmış.

Bilinen Kokpit Daha Güzel Bir Hal Almış

yeni BMW M4

Yeni BMW M4 modeli, en üst düzeyde konfor, güvenlik ve M hissi sunulmuş. Çeşitli yenilikçi teknolojiler aracılığıyla yolculuğunuzu desteklemek hiç bu kadar güzel olmamıştır. Hem bir spor otomobil hem de trafikte rahat kullanımı hiç aklımıza gelmezdi. M modeli için kombinasyon ölçer ve  baş üstü ekranı son derece net bir görüş sağlamış. Bağımsız olarak yapılandırılabilen M ayarları , kırmızı başlat / durdur düğmeleri (ne kadar alışılmış olsada yarış zevkini verecek ince bir detay)ve M MODE  ve SETUP  düğmelerine sahip bir orta konsol, yarış hissini arttırıyor.

BMW M4 Modelleri için Tıklayınız

 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here