MINI Countryman Ağustos Ayında Türkiye’ye Geliyor

0
3539

MINI’nin en büyük SUV modeli MINI Countryman, yeni teknolojileri ve yenilenen motorlarıyla ağustos ayında ülkemizde yollara çıkacak. MINI ailesinin SUV üyesi Countyman, yeni ekipman seçenekleri ve teknolojisiyle MINI severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Geleneksel Tasarım Çizgileri

Yeni Countryman’in, geleneksel tasarım çizgilerine sadık kaldığı görülüyor. Ön kısımda yer alan radyatör ızgarası ise MINI’ye özgü altıgen tasarım ve tek parça krom çerçevesiyle göze çarpıyor. Modelin standart olarak sunulan LED farları ve LED sis farları da detaylar arasında. Countryman’in Union Jack tasarımlı krom çerçeveli stopları, sürücülere yüksek kaliteli LED teknolojisi sunuyor.

MINI Countryman Kokpit

Countryman İç Tasarım

İç mekanda ise 5 kişinin rahatça seyahat edebileceği konforu sunan yeni Countryman, arka kısımda katlanabilir arka koltuklarla sahip. 40:20:40 oranında katlanabilen koltuklar bagaj hacmi 450 litreden 1390 litreye kadar çıkartılabiliyor. Tüm versiyonlarında spor deri direksiyonla sunulan Yeni Countryman’ın opsiyonel olarak sunulan elektrikli ayarlanabilir koltukları, sürücü tarafında bir hafıza fonksiyonu da dahil olmak üzere tercih edilebiliyor.

Ayrıca opsiyonel olarak 5 inçlik bir dijital kokpit ekranıyla sunulan Yeni Countryman, dairesel tasarıma sahip dokunmatik 8.8 inçlik renkli ekranıyla şık bir iç tasarım sunuyor.

Countryman Motor Seçenekleri

Yeni Countryman’in yeni teknoloji ile donatılan motorları, sürüş keyfiyle yakıt tüketimi arasında daha iyi bir denge kurulmasına olanak sağlıyor. 116 HP güç üreten 1.5 litrelik dizel motora sahip Countryman One D veya 136 HP güç üreten 1.5 litrelik benzinli motora sahip Countryman otomobil tutkunlarının beğenisine sunulacak.

Tasarım detaylarını incelemek için Countryman galerisine göz atabilirsiniz:

2.el MINI arıyorsanız sizi hemen bu listeye alalım! Arabanızı satmayı düşünüyorsanız, ücretsiz olarak üye olabilir ve ilanınızı 2 dakikada yayınlayarak 6 milyon alıcıya ulaşabilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here