2023 BMW M3 Touring Geliyor!

0
2034
BMW M3

BMW M3 uzun zamandır beklenen çıkışını Goodwood Hız Festivali’nde yaptı. M3/M4 serisinin 50. yıl kutlamaları çerçevesinde serinin en son üyesi BMW M4 CSL’nin arkasından geliyor.

Kasım ayında başlayacak üretimleri için Eylül ayında siparişler alınmaya başlayacak. Motor, S58 3 litrelik çift turboşarj sıralı altı silindir 510 beygir gücü ve 650 nm tork gücünde. Sekiz kademeli otomatik vitese sahip olacak. Ayrıca bununla birlikte M diferansiyel kilidi de bulunacak.

BMW M3 Motor Özellikleri

Bu motor 0’dan 100 km’ye 3.6 saniyede çıkıyor. Maksimum gücü ise M Driver paket seçeneği ile 280 km/sa. BMW tarafından kesin bilgi verilmese de hibrit seçeneğine sahip olacağı söylentiler arasında.

BMW M3

Ayrıca BMW tarafından açıklamaya göre “ekstra gövde genişliği ve ağırlığına sahip olmasına rağmen M3 Competition Sedan’dan daha yavaş”. Ayrıca BMW şunları ilave ediyor. “Neredeyse eşit ağırlıkta bir gövde yapısına, süspansiyon ve direksiyona sahip. Bu da virajlarda daha tatmin edici bir sürüş deneyimi sunacak.”

19 inç ön ve 20 inç arka tekerlere sahip. Özel tamponlara, geniş teker kemerlerine ve dört çıkışlı spor egzoz diğer özellikleri arasında.

İç Mekan Özellikleri

BMW 3

İç mekanında ise öncelikle en yeni sekizinci nesil iDrive işletim sistemi bulunmakta. 14.9 inç bilgi-eğlence ekranı varken 12.3 inç ön panel göstergesine sahip. Direksiyon simidi üzerinde kırmızı sürüş modu bulunmakta. Karbon fiber kaplamalara sahip ve ayrıca ön koltuklar ful karbon çanak şeklinde.

Tahmini Fiyatı

Birleşik Krallık’da piyasaya sürüldükten sonra fiyatı ise 80.550 Sterlin olacak. Touring bu yıl içinde M serisine ait son elektrikli araç olacak.

2. El BMW 3 Serisi Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here