2023 Honda Accord İlk Kez Ortaya Çıktı!

0
2204
2023 Honda Accord, önden görünüm

2023 Honda Accord ilk kez ortaya çıktı. Japon otomobil üreticisi yeni modelini test ederken kameralardan kaçamadı. Her ne kadar kamuflajlı olsa da aracın tasarımındaki yeniliklerin nerelerde olacağı hakkında fikir sahibi olundu.

2023 Honda Accord İlk Kez Ortaya Çıktı

Japon otomobil devi uzun bir aranın ardından yeniden Accord modeli üretmek için kolları sıvamış durumda. Yakın zamanda gerçekleşecek bir lansman ile sahneye çıkardığı model test aşamasındayken kameralara yakalandı. Böylece yeni modelde ön ve arka kısmında yenilikler olacağı belli oldu. Ancak yine de ağır kamuflajla kaplı olan modelin birçok detayı şimdilik belli değil.

Ön Ve Arka Kısmı Değişen Dış Tasarımı

2023 Honda Accord, yandan görünüm

Kamuflaj altında olsa bile 2023 Honda Accord’un kasa boyutunun öncekilerden farklı olmayacağı belli oluyor. Ancak hem ön kısmında hem de arka kısmında birçok yeniliğin olacağını anlamak mümkün. Aracın aydınlatmalarının olduğu kısımdan bile önceki modellere göre daha sportif bir günüme sahip olduğunu anlamak mümkün.

Halihazırda diğer modellerinin ön ızgarası genellikle aşağıya doğru uzanıyor. Ancak bu seferki modelde değişmiş gibi. Çünkü Honda özellikle logonun olduğu kısımda dört farklı kamuflaj çalışması yapmış. Bunu da o bölgedeki yenilikleri gizlemeye çalıştığına yormak mümkün. Tabi yine de net olarak ızgarayı kapatmak için bu şekilde bir kamuflaj olduğunu söylemek mümkün değil.

2023 Honda Accord Teknik Özellikler

2023 Honda Accord, arkadan görünüm

İlk kez kameralara yakalanan yeni modelin motorunun öncekilerden çok farklı olması  beklentiler arasında değil. Halihazırda Accord 1.5 litrelik dört silindirli bir motora sahip. Bu motor da 194 beygir gücünde. Yenilenen modelde buna ek olarak hibrit seçeneği büyük bir ihtimalle gelecek. Japon otomobil devinin düzenleyeceği lansmana kadar modelle ilgili şimdilik bunları söylemek mümkün.

İkinci El Honda Accord Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here