BMW Prime Abonelik Hizmeti Türkiye’de Başladı!

0
1198
BMW Prime Abonelik Hizmeti Türkiye'de Başladı!

BMW Prime abonelik hizmeti Türkiye’de başladı. Böylece BMW otomobil sahibi kişiler Prime, Prime Plus ve Prime Premium isimli 3 farklı hizmet ile ayrıcalıklardan faydalanabilir. Bu sayede servis işlemlerinden akaryakıt alımlarına kadar birçok alanlarda indirim ve fırsatlar onları bekleyecek. Peki BMW Prime paketlerinin fiyatı ne kadar ve içerisinde hangi özellikler mevcut?

Aslında BMW otomobil sahipleri tıpkı Netflix veya Amazon’a üye olur gibi yeni Prime abonelik hizmetini almaya başlıyorlar. Üstelik hiçbir cayma bedeli olmadan diledikleri zaman paketi iptal etme hakkında sahip oluyorlar. Ayrıca paketler arası geçiş de mümkün. 

BMW Prime Abonelik Hizmeti ile Hangi Paket Ne İçeriyor?

BMW Prime Abonelik Hizmeti Türkiye'de Başladı!

Bu sayede paket içeriği dahilinde göre periyodik araç kontrolü, servis işçilik indirimi, silecek lastiklerinin ücretsiz değişimi gibi hizmetler veriliyor. Hatta BMW Prime kartları ile ayda 250 TL’ye kadar akaryakıt indirimi ve ücretsiz İSPARK hizmeti de mümkün oluyor. Ayrıntılı paket incelemesini aşağıdaki tablodan yapabilirsiniz.

Paketler Prime Prime Plus Prime Premium
Periyodik Araç Kontrolü
%30’a Varan Servis İndirimi
Silecek Lastiklerinin Değişimi
Motor Yağı ve Sıvılarının Tamamlanması
Araç Yıkama
Otopark
Akaryakıt İndirimi
Lastik Depolama ve Değişimi
Özel Çekici ve Transfer
Fiyatı: 99 TL 129 TL 159 TL

BMW Prime ile Birçok Farklı Özellik Tek Seferde

BMW özel hizmeti ile aşınan silecek lastikleri ön cama uygun Orijinal BMW Silecek Lastikleri ile değişiyor. Ancak bu hak teknik kontrol sonrası ihtiyaç dahilinde yılda bir kez mevcut. Ayrıca 4.ayın başından itibaren kullanmak mümkün. Üstelik ikaz işareti halinde motor yağı ve cam suyu sıvılarını BMW Yetkili Servislerinde tamamlamak da mümkün. Ek olarak ayda 1 litre motor yağı ve 2 litre cam yıkama konsantresi ücretsiz şekilde hizmet içinde. Aynı zamanda araç yıkama konusunda da avantajlar yer alıyor. Çünkü BMW Prime abonelik hizmeti ile birçok farklı noktada ücretsiz araç yıkatmak mümkün. Şu anda Türkiye genelinde yayılmış 600’den fazla anlaşmalı yıkama noktası var. Ayrıca BMW arızalarında il sınırları içerisinde BMW Yetkili Servisine çekilmesi ücretsiz oluyor. Üstelik araç sahibi transferi de 100 km’ye kadar gerçekleşiyor.

BMW Prime Abonelik Hizmeti Türkiye'de Başladı!

Aynı zamanda otopark ayrıcalıkları da bu paket dahilinde geliyor. Bu sayede İSPARK’a ait yol üstü otoparklarda tek seferde günde 2 saat  ücretsiz park mümkün. Ayrıca açık-kapalı(bariyerli) otoparklarda tek seferde günde 3 saat ücretsiz hakkı oluyor. Ancak bu hakkın kaç kez olduğu ise paketten pakete değişiyor. Bunlara ek olarak akaryakıt indirimleri de söz konusu. Özellikle Türkiye’de en yaygın akaryakıt istasyon ağına sahip Petrol Ofisi’nden yakıt alımında indirimler geliyor. Bu sayede anında %4 indirim mümkün oluyor. Bununla beraber BMW araçların önemli fonksiyonlarının kapsamlı kontrolü yapılır. Son olarak lastik değişimi de mümkün oluyor. Çünkü BMW lastikler standartlara uygun şekilde saklanıyor. Sonrasında mevsim geçişlerinde balans ayarı dahil değişimi ücretsiz oluyor.

İşte Yaş’a Göre Fiyat İndirimleri

Yaş aralığı Parça İşçilik
0-2 yaş arası Yüzde 10 Yüzde 10
2-3 yaş arası Yüzde 10 Yüzde 20
3-4 yaş arası Yüzde 15 Yüzde 25
4-5 yaş arası Yüzde 20 Yüzde 25
5-6 yaş arası Yüzde 25 Yüzde 25
6 yaş ve üzeri Yüzde 30 Yüzde 25

Sıfır KM BMW Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here