BMW M3 modeli G3M BiTurbo ile, dünyanın en hızlısı olma yolunda ilerliyor. Aslına baktığımızda BMW M3 modeli satışta bulunan hali ile bile dünyanın en hızlı sedan modellerinden birisi. Fakat sanırım bu yeterli değil. Sonuçta her zaman daha fazlasını istemek mümkün. Bu konuda da G-Power, BMW M3 modeli için büyük bir modifiye paketi hazırladı. Bu modifiye paketinin tam ismi ise BMW M3 G3M BiTurbo olarak açıklandı. G-Power’ın hazırladığı bu modifiyede 3 adet farklı güçlendirme seçeneği mevcut. Bu sayede 3.0 litrelik sıralı altı silindirli motorun sınırlarını aşmak mümkün olacak. Ayrıca model, S58 kodlu çift turbolu motorun üzerinde yapılan bazı yazılımsal iyileştirmeler sayesinde daha fazla güç çıkışına sahip olacak. Bu modifiye paketi ile ilgili tüm detayları ise siz değerli okuyucularımız için derledik.

BMW M3 G3M BiTurbo, Gerçekten Hız İsteyenlere Tavsiye Edilecek

Gerçekten hız isteyen kullanıcılar için artık bir numaralı tavsiyemiz BMW M3 G3M BiTurbo modeli olacak. Çünkü bu model, 3.0 litrelik sıralı altı motordan 710 bg ve 850 Nm tork güce ulaşabiliyor. Fakat bu fazla gelirse G-Power, modelin bir alt paketi olarak 670 bg ve 620 bg güce sahip versiyonlarını da sunacak.

Fakat tabi ki de tüm olay kaputun altı ile ilgili değil. Her ne kadar çoğumuz teknik özelliklere baksak da görsellik konusu da olmazsa olmaz. Bu konuda da G-Power bir şeyler düşünmüş. BMW M3 G3M BiTurbo modeli için daha agresif görüntüye sebep olacak jantlar sunuluyor. Aslında stok olarak zaten M3 modeli agresif bir yapıya sahip. Fakat kimi sürücüler için bu da yeterli gelmezse G-Power’ın sunduğu jantları rahatlıkla tercih edebilirler. Diğer yandan ise model de opsiyonel olarak eklenebilen bir de arka kanat mevcut. Bu iki görsel takviye sayesinde ise kesinlikle bu BMW modeli çok daha fazla korkutucu duruyor. Peki sizin G-Power’ın yaptığı M3 modifiyesi hakkında düşünceleriniz neler?

 

Satılık Tüm BMW M3 Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here