TOGG’un En Çok Sevilen Rengi Belli Oldu!

0
4484
TOGG'un En Çok Sevilen Rengi Belli Oldu!

TOGG‘un en çok sevilen rengi belli oldu. Yerli otomobil ilk olarak 27 Aralık 2019’daki ön gösteriminden bu yana merakla bekleniyor. Fikri ve sınai mülkiyet hakları yüzde 100 Türkiye’ye ait küresel bir marka olmayı hedefleyen marka hızla çalışmaya devam ediyor. Son olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında seri üretim aşamasına geçti. Böylece ilk yerli araç banttan indi. Aynı gün yerli otomobilin renkleri de ortaya çıkmıştı. 

Yerli Otomobil 6 Farklı Renkte Üretilecek

TOGG'un En Çok Sevilen Rengi Belli Oldu!TOGG’un renklerinde ilham ise Türkiye’nin büyüleyici güzellikleri oldu. Buna göre otomobilin dış renkleri “Anadolu”, “Gemlik”, “Oltu”, “Kula”, “Kapadokya” ve “Pamukkale” isimleri ile sahneye çıktı. Bu renklere yakın zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özel talebiyle yeşil rengi de eklenecek.

TOGG’un En Çok Sevilen Rengi İçin Anket Gerçekleşti

Yerli otomobil üreticisi sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanıyor. Genellikle üretim hattını paylaşan üretici şimdilerde yeni paylaşımlara geçiş yaptı. Son olarak en beğenilen rengi belirlemek için bir anket yaptı. Ankette ise “Türkiye’nin renkleri TOGG’a bir başka yakıştı. Sizin favori TOGG renginiz hangisi?” sorusunu yöneltti.

TOGG'un En Çok Sevilen Rengi Belli Oldu!

Bu ankete göre en beğenilen renk “Kapadokya” oldu. Yerli üretici anket sonuçlarını, şu ifadeler ile duyurdu: “Sizlerden gelen 500 binden fazla yorum ve etkileşimi inceledik. Renk anketimizin birincisi Kapadokya oldu. Sosyal medya hesaplarımızdan anketimize katılan herkese teşekkür ederiz.”

TOGG Renkleri Belli Oldu!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here