TOGG Akıllı Otomobil Üretim Aşamalarını Paylaştı

0
879
TOGG Akıllı Otomobillerin Üretim Aşamalarını Paylaştı

TOGG akıllı otomobillerin üretim aşamaları paylaşımı yaptı. TOGG resmi Twitter hesabından yerli otomobil üretimine dair yeni net görüntüler geldi. Üretimin gerçekleştiği fabrikanın içerisinden görüntüler ile yeni aşamalar ortaya çıktı. Videoda üretim hattındaki otomobillerin serüveni yer aldı.

TOGG Akıllı Otomobillerin Üretim Aşamalarını Paylaştı

Son olarak Bursa Gemlik’te, 29 Ekim özel lansmanı ile yerli otomobil fabrikası açılmıştı. Aynı zamanda ilk seri üretim araç banttan inmişti. Böylece Türkiye’nin 60 yıllık otomobil rüyası gerçek olmuştu. Şimdi ise yerli üretici resmi Twitter hesabından üretim aşamalarını gösteren bir video paylaştı.

TOGG Akıllı Otomobil Üretim Aşamaları Paylaşımı

TOGG’un resmi twitter hesabından paylaşılan içerikte, “İnşaata başlangıç töreninden itibaren son gelişmeleri her ayın 18’inde sosyal medya hesaplarımızdan, #Togg Teknoloji Kampüsümüzün son halini 7/24 #HeyeCanlı Youtube kanalımızdan canlı olarak sizlere aktarmıştık. Şimdi de akıllı cihazlarımızın üretim aşamaları ile karşınızdayız. Videomuzun uzun versiyonunu Youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz.” ifadesi yer aldı.

Yerli Otomobil Mart 2023’te Trafiğe Çıkacak

TOGG Akıllı Otomobillerin Üretim Aşamalarını Paylaştı

#YeniLigGemlik etiketli paylaşımda üretim aşamalarını gösteren yerli otomobil için artık geri sayım başladı. Yerli otomobil 2022’nin ilk çeyreğinde yani Mart 2023’te trafiğe çıkacak. Ancak bundan önce uluslararası teknik yeterlilik (homologasyon) testlerini tamamlanması gerekiyor.

Bakan Nebati Açıkladı: “Togg Kredisi Nasıl Alınacak?”

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here