2022 Makyajlı BMW X5 M görüntülendi! Fakat aracın fiyatı ve teknik özellikleri lansmanda açıklanacak.

BMW X5 M

2022 Makyajlı BMW X5 M

Yenilenen BMW X5 M’nin prototipleri Nürburgring’de görüntülenmiştir. Satışta olan modele göre kıyaslandığında ızgaralarda bazı değişikliklerin olacağı düşünülmekte. Aynı zamanda aracın daha ince farlara sahip olacağı düşünülmektedir.

Yeni ızgaranın altında, mevcut modelin ağ tasarımının yerini alan dikey ve yatay çubuklarla beraber alt tampon bölümünün yeniden tasarlandığını görmekteyiz. Mevcut X5 ile benzer özellikler gösterdiğini belirtmekte fayda var. İç mekanda ise SUV ve BMW’nin iDrive8 bilgi-eğlence sistemine kavuşacağı bilinmekte. Yeni teknolojik gelişmeler tasarlanan modellerde mutlaka yer almakta. Ayrıca difüzörde de bir takım değişiklikler yapılacaktır. Gösterge paneli ve diğer ekranların genişliği de kullanıcı açısından düşünülerek tasarlanacaktır.

Tüm bunların yanında yeni nesil X5 M’nin 4.4 litrelik çift turbo V8 motorunu kullanmaktadır. En güçlü versiyonu ile birlikte bahsedilen ünite, araca tam 623 beygir gücü sağlayabilmektedir. Böylece bu noktayı referans alarak X5 M’de de bu güçte çıkış yakalanabileceği öngörülmektedir. BMW SUV ailesini güncellemeye devam etmekte. Makyajlı 2022 BMW X5 M, halka açık yollarda test edilmektedir.

Daha önceleri aracın görünümünün 2 serisi Coupe’yi biraz andırdığından bahsedilmiştir. Farlarda mevcut LCI öncesi versiyona göre biraz daha ince tasarlanmıştır. Makyajlı BMW X5 M’e 4.4 litrelik çift turbo V8 ünite güç verecektir. Bu ünite Competition versiyonunda 623 Hp güç üretmekte olduğu için Makyajlı 2022 BMW X5’in de aynı gücü üretmesi beklenmektedir.

Özelliklede yeni modelin yenilenmekte olan far ve ızgarayla modern tasarıma kavuşacağı konusunda ortak bir fikir var. Kullanıcılar tarafından aracın teknik bilgileri ve donanımı oldukça merak konusu diyebiliriz. Fakat aracın yenilenmesinde ön kısma odaklanan mütevazi bir makyajlama olacağını ifade edenlerde var. Kamuflaj güncellemeleri ise gizleme noktasında oldukça iyi bir iş çıkartmakta. Aracın arka kısmında çok fazla değişiklik yapılmayacağı düşünülmekte. Bunun sebebi kamuflajın görünümünden kaynaklı. Aracın revize edilmekte olan halinde en azından dış görünüm olarak fazla bir yeniliğin olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Son olarak makyajlanan 2022 X5 M için görsel anlamda fazla bir değişikliğin beklenmesi elbette yanlış olurdu.

İkinci El BMW Araç İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here