Yeni M3

Meraklı M3 severler o efsanevi an için gün sayıyor. Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen yeni 3 serisinin ardından M3’ün ne zaman çıkacağı merak konusuydu. Arkadan çekiş ve aynı zamanda dört tekerlekten çekiş gibi iki tür çekiş sistemine sahip, manuel şanzıman şeklinde üretileceği doğrulandı. 2021 M3’ün tahmini olarak 473 ile 503 beygir arasında güç üreteceği tahmin ediliyor. Hızlı ivmelenmeyi sağlayacak çift turbo, BMW’nin bütün M serisi araçlarında kullandığı sıralı altı silindirli bir motora sahip olacağı söyleniyor. 23 Eylül’de gerçekleşecek olan lansmanda bu bilgiler kesinleşmiş olacak. Yeni M3’ün performansı , Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio ve Mercedes-AMG C63 gibi rakiplerine her zaman olduğu gibi meydan okuyacaktır.

Yenilikler Ne Olacak?

m3

BMW‘nin ikonik bir model haline gelen M3 modeli, yeni 3 serisine göre biraz değişik ön görüntüye sahip. Kimi kullanıcılar tarafından hoş görülse de, bazıları için bunu söylemek pek mümkün değil. Önceden sızdırılan kamuflajlı fotoğraflar ve BMW’nin geçtiğimiz günlerde yayımladığı fotoğraflardan yola çıkarak bunu söyleyebiliriz. Ön ızgaralarda BMW kullanıcılarının böbrek diye hitap ettiği ızgaralar oldukça büyütülmüş. Geniş gövdeli bodykit, daha büyük frenler ve yükseltilmiş tekerlekler ve lastikler gibi görünen bir çok yenilik BMW severleri bekliyor olacak.

Yeni M3 – Performansı Başarılı mı?

M3, çift turboşarjlı 3.0 litrelik bir sıralı altı silindir motora  sahip olacak. Bu motor yaklaşık olarak 473 beygir güç üretecek. Competition modellerinde ise 503 HP güç verecek ve 442 lb-ft torka sahip olacağı söyleniyor. Spor otomobil tutkusunu veren  M3 manuel şanzıman ve arkadan itiş aynı zaman 4 çeker sistem sunulacaktır. Bu güçlü M3 güçlendirilmiş bir yapıya ulaştırılmış ve daha yeri tutan lastikleriyle tartışılmaz bir deneyim sunacaktır. Ek olarak, standart  adaptif amortisör seti,karbon seramik frenler ise Competition modeli için isteğe bağlı olarak yanında gelecektir .

Fiyat Aralığı Tahmini Hangi Seviyelerde?

m3

BMW, bu aracın ne kadar fiyatı olacağı hakkında tam net bir bilgi söylemediler. Yine de, en son çıkan F30 kasa kodlu olan bir önceki nesil M3’e göre fiyat olarak biraz pahalı olacak gibi gözüküyor.

İkinci El BMW Fiyatları

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here