Alfa Romeo Giulia 2020 Modeliyle Rekabete Hazır

0
1740
alfa-romeo
alfa romeo

Alfa Romeo Giulia 2020 modeli için güncellendi ve değişiklikler onu her zamankinden daha iyi hale getirdi.

Orijinal Alfa Romeo Giulia’dan çok farklı görünmeyebilir ve yolda da eskisinden çok çok iyi bir performans göstermeyebilir. Ancak iç tarafında yeni MY20 Giulia müşterilerine çok daha rekabetçi bir teklif sunuyor. Genel kalite arttı, bağlantı çok daha iyi ve enstrümanlar ve bilgi-eğlence sistemi de geliştirildi. Araçta CO2 emisyonları da biraz daha düşük hale getirildi. Genel olarak, Alfa zaten iyi olan bir arabayı, biraz daha fazla bir fiyata da olsa çok daha iyi hale getirdi.

Alfa Romeo Giulia Sınıfının En Heyecan Veren Modeli

alfa-romeo-giulia
alfa romeo giulia

Kaputun altından hangi motorun çalıştığına bağlı olarak,  çok iyi ya da zekice hareket eden harika görünümlü bir sedan otomobil olarak değerlendiriliyor. BMW, Audi, Jaguar ve Mercedes’in bariz rekabetinin yanında ucuz olmasa da, tartışmasız kendi sınıfındaki en heyecan verici otomobil ve neredeyse kesinlikle en iyi tasarıma sahip otomobil olarak dikkat çekiyor.

Eleştiriler Dikkate Alınmış

alfa-romeo-giulia-2020
alfa romeo giulia 2020

Ancak Giulia ile ilgili eleştiriler vardı ve bunlar çoğunlukla iç mekanın kalitesiyle ilgiliydi. Ayrıca bu sınıftaki en iyi arabaların sahip olduğu bağlantı hizmeti ve otonom güvenlik özellikleriyle ilgiliydi. Kısacası, Giulia, tercih edilmesi gereken şahane bir araba olmasına rağmen, rakiplerinin çoğunda (hepsi olmasa da) bulabileceğiniz en son teknolojiden yoksun durumdaydı.

Otonom Sürüşte Son Seviye

alfa-romeo-iç-tasarım
alfa romeo iç tasarım

Alfa, kendinden çok emin bir şekilde, otomobilin öncekinden çok daha fazla otonom teknoloji içerdiğini söylüyor. Firma, otonom sürüşü tanımlayan mevcut düzenlemelerin izin verebileceği son noktaya kadar gelişmiş olduğunu bildiriyor. Kısacası 2. Seviyede ve şu anda bundan daha ileri gidilemeyeceği anlaşılıyor.

Aracın içerisinde, orta konsol hem görünüm hem de his açısından çok da birinci sınıf durmuyordu eski modellerde. Aynı zamanda daha iyi görünen ve daha işlevsel yeni bir dijital ekipman seti var. Bunların yanında dokunmatik ekran olarak kullanılabilen büyük bir bilgi-eğlence ekranı bulunuyor. Yeni sistem deri kaplı vites kolunun hemen arkasındaki iDrive benzeri bir döner anahtar aracılığıyla da kontrol edilebiliyor. Apple Carplay ve Android Auto bağlantısı standart hale gelirken, bi-xenon farlar da standart hale gelmiş durumda. Son olarak, gelecek yılın ortasından itibaren, arabanın kendi kablosuz bağlantı noktası bile olacağı vurgulanıyor.

Alfa Romeo İlanları >>

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here