BMW abonelik hizmeti kervanına katılanlardan olmuştu. BMW, 2018’de diğer birçok premium otomobil üreticisi tarafından takip edilen bir trendin parçası olarak bir deneme abonelik hizmeti başlattı. Fikir, belirli bir otomobilden çok markaya abone olmalarına izin vermekti. Böylece herhangi bir abone aylık bir ücret ödeyecek ve birkaç farklı BMW’ye erişebilecektir. Ancak BMW, bu ayın sonunda erecek olan bu hizmetin fişini çekti.

BMW Abonelik Hizmeti Bitti

bmw-iptal
bmw-iptal

BMW’nin abonelik hizmeti, uygulanabilirliği hakkında bilgi edinmek için esasen sadece bir deneme sürüşüydü. İşin garibi, yalnızca Nashville, Tennessee’de sunuldu, ancak neredeyse üç yıl sonra kapatılmadı. Ancak BMW, onun yerine benzer bir şey arıyor.

 

Bir BMW sözcüsü geçtiğimiz günlerde Automotive News’e “Pilotla niyetimiz abonelik modelinin uygulanabilirliğini öğrenmek ve müşteri ilgisini ölçmekti” dedi. “Programın bir sonraki yinelemesini geliştirme sürecindeyiz.”

Eski hizmet için iki farklı abonelik seviyesi vardı; giriş seviyesi ve premium abonelik. İlki, müşterilere 3 Serisi ve X3’e kadar daha ucuz modeller sunacaktı. İkincisi, BMW M5’e kadar daha fazla premium model sunacaktı.

BMW Abonelik Hizmeti Sunan Tek Marka Değil

bmw-hizmeti
bmw-hizmeti

Ancak BMW, üyelik hizmetlerini kapatan tek marka değil. Mercedes-Benz bunu bir süre önce yaptı, Audi de bu ayın sonunda kendi modelini iptal edecek. Öyleyse görünüşe göre Almanlar nasıl ortaya çıktıklarından pek memnun değil. Fikir ilginç ve 2018’deki tüm övgüler, bir ömür öncesine benziyordu, ancak otomobil üreticilerinin umduğu gibi sonuç vermedi. Kuşkusuz, BMW mevcut modelini farklı bir modelle değiştirmek istiyorsa aboneliklerde bir miktar potansiyel görmelidir, ancak şu anda BMW’nin Ocak 2021’den sonra abonelik tabanlı bir hizmeti olmayacak.

BMW’nin abonelik hizmeti, aslında kârlılığı hakkında daha fazlasını öğrenmek için yapılan bir deneme sürüşüydü. İşin garibi, yalnızca Nashville, Tennessee’de sunuldu, ancak yaklaşık üç yıl sonra kapanmayacak. Ancak BMW, onun yerine benzer bir şey arıyor.

Deneme Süreci

BMW-E90
BMW-E90

Bir BMW sözcüsü, geçtiğimiz günlerde Automotive News’e verdiği demeçte, “Pilotla niyetimiz abonelik modelinin fizibilitesi hakkında daha fazla bilgi edinmek ve müşteri ilgisini ölçmekti” dedi. “Programın bir sonraki yinelemesini geliştirme sürecindeyiz.”

 

Eski hizmete iki farklı abonelik düzeyi vardı. giriş seviyesi ve premium abonelik. İlki, müşterilere 3 Serisi ve X3’e kadar daha ucuz modeller sunacaktı. İkincisi, BMW M5’e kadar daha fazla premium model sunacaktı.

2.El BMW

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here