İnanılmaz Beygir Gücüne Sahip Olan Otomobiller

0
1982

İnanılmaz Beygir Gücüne Sahip Olan Otomobiller! Günümüzde araçların performanslarında değişimler yapmak zor bir şey değildir. İnsanlar tutku duyduğu araçlarından sıkıldıkları zaman ufak değişiklikler ile yepyeni araçları ortaya çıkarabilmektedirler. Bugün sizlere Dünya çapında yapılan projeler sayesinde, İnanılmaz beygir gücüne sahip olan otomobiller listesi yapacağım.

3Volkswagen Beetle LSR

Genellikle Volkswagen Beetle rahat ve yavaş sürüşler için tasarlanmıştır. Volkswagen Beetle, güçlendirme ve değişim için pekte uygun bir araç olarak gözükmemektedir. Fakat araca yapılan turbo şarj, eksantrik mili değişimleri, motor parça değişimleri ve tasarımda yapılan değişimler ile bambaşka bir araç ortaya çıkarılmıştır. Araç 543 beygir ve 329 kilometre hıza çıkabilmektedir.

2JA Motorsports Super Nano

Tata, 0.6 litrelik bir motora sahiptir. Genellikle şehir içi sürüşler ve ekonomik bir araç olmasıyla bilinmektedir. JA Motorsport adlı şirket, bu aracı alarak baştan aşağı değiştirmiştir. Fabrikasyon motorunun herhangi bir güçlendirmeye veya değişime uygun olmadığı anlaşılmış ve 2.4 litrelik süper şarjlı bir motor konulmuştur. Araç böylece 230 beygir güce ulaşabilmiştir. Aracın orijinali 38 beygir olduğu için 230 beygirlik bir güç oluşturulduğunda araç 200 kilometre üstü hızlara rahatlıkla çıkabilmektedir.

1Evolve C30

İsveçli otomobil üreticisi Volvo’nun güvenli ve güvenilir otomobiller üretme konusundaki başarısını bilmeyen yoktur. Gençlerin ve dinamik sürüş severlerin ilgisini çekebilmek için C30 konseptini oluşturmak amaçlanmıştır. Volvo’nun 2.5 litrelik motoru, ikinci sıralı turbo alarak 507 beygire çıkarılmıştır. Böylece araç hem hızlı hem de güvenilir olmuştur.

İkinci El Araba İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here