En Farklı İç Tasarıma Sahip Otomobiller

0
1346

En Farklı İç Tasarıma Sahip Otomobiller! 1990’lar çılgın bir zaman dilimidir. İnternetin, teknolojinin yükselişi ve pop kültüründeki değişimler otomotiv endüstrisini etkilemeyi başarmıştır. Bazı otomobil üreticileri, rakiplerini geçmek için çok farklı ve ilgi çekici iç mekan tasarımlarını ortaya çıkarmışlardır. 

4Lamborghini Diablo

İçi ve dışı çılgın olan Lamborghini Diablo bugünkü Lamborghini’lerin yerini tutamayabilir aancak 90’larda var olan en farklı arabalardan birisiydi. İlk olarak 1990 yılında Chrysler’in Lamborghini markasını satın almasının bir ürünü olarak satışa sunulan Diablo, Countach’ın mirasına dayanan V12’lerden birisi olmayı başarmıştır. 

3Subaru XT

90’larda kısa bir süre satışa sunulan ve markanın en tuhaf spor otomobiliydi ve ilginç tasarım açısından SVX’i bile geride bırakmayı başarmıştır. Aracın sinyal kolları ve kaba duran parçaları, aracı gerçekten farklı kılmaktadır. Subaru XT 1991’e kadar satışta kalmıştır. XT, sportiflikten daha çok bir atari makinesi görünüme sahip olmuştur.

2Renault Alpine GTA Turbo

Günümüzdeki spor otomobillerden pek farklı olmasa da zamanının en farklı araçlarından birisi olmayı başarmıştır. Hafif, dikkat çekici yol tutuşu ve arka tarafa monte edilmiş 197 bg’lik V6 motoru, GTA’yı harika bir performans makinesi haline getirmektedir. Zamanının en çekici ve hızlı arabalarından birisi olmayı başarmıştır. 

1Aston Martin V8 Vantage V600

En Farklı İç Tasarıma Sahip Otomobiller listemizin sonuncusu Aston Martin V8 Vantage V600’dür. Güçlü bir canavar olan V8 Vantage V600, 90’ların sonunda ortaya çıkmıştır.ve oldukça belirsiz olmasına rağmen, on yıldan fazla bir süredir marka adını taşıyan en güçlü otomobildi. Şaşırtıcı ve farklı iç tasarıma sahiptir.

İkinci El Araç İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here