Range Rover Velar İçin 4 Önemli Aksesuar

0
1059
Range Rover Velar İçin 4 Önemli Aksesuar

Öncelikle Range Rover Velar , Bu atletik crossover kendinden emin yol tutuşu, keskin direksiyon hakimiyeti ve sağlam arazi maharetine sahiptir ve üç yetenekli motor seçeneği sunar. İçerisinde ise , bu Rover’ın kabini birinci sınıf malzemelerle doludur. Ön koltuklar hoş ve güncellenmiş multimedya sistemi önceki modellere göre çok daha iyidir. Range Rover Velar İçin 4 Önemli Aksesuar.

Bu ekstraları ekleyerek Range Rover Velar’ınızın sürüş deneyimini geliştirin.

Bununla birlikte Range Rover Velar’ınızı daha da güzelleştirmek için Paket Seçenekleri, Dış Mekan seçenekleri, İç Mekan seçenekleri, Teknoloji veya Aksesuarlar  eklemeyi seçebilirsiniz . Land Rover’ın sitesindeki tüm  seçenekleri görüntüleyin veya nelerin mevcut olduğu hakkında daha fazla bilgi için bir bayi ile iletişime geçin . Velar’ınıza ne sığdırabileceğiniz aynı zamanda ne kadar harcamak istediğinize de bağlıdır.

 

1. Paket Seçenekleri: R-Dynamic Siyah

Bununla birlikte Harcayacak paranız varsa, Dış Mekan Paketlerinden birini düşünebilirsiniz. Böyle bir paket, Velar’ınızı dışarıdan daha belirgin ve seçkin kılan R-Dynamic Black paketidir.  Alt kapı kaplaması ve eşikler, yan ve arka ince şeritler, ön ve arka tampon altları ve çeki demiri kaplaması Narvik Black rengindedir. Hava girişi kaplaması ve  Gloss Black renginde, çamurluk havalandırması ve motor kaputu panjurları Perdahlı Bakır ile kaplanmıştır.Range Rover Velar İçin 4 Önemli Aksesuar

2. Tekerlekler

Dış seçenekler açısından, jantınızı değiştirmek, aracınızın diğer standart modellerden farklı olmasını sağlamak için her zaman iyi bir fikirdir. 18 inç ile 22 inç arasında değişen boyutlarda bir dizi tasarım mevcuttur.  Nelerin mevcut olduğunu görmek için bayinizi ziyaret edin  .

Range Rover Velar İçin 4 Önemli Aksesuar

3. Dört Bölgeli İklim Kontrolü

İç mekana ek olarak, Dört Bölgeli Klima Kontrol sistemi ekleyebilirsiniz. Ancak Bu sistem sürücü, ön yolcu ve her kapıda oturan arka yolcular için ayrı kontroller sağlar. Bu sistemle birlikte B sütununda ek havalandırmalar gelir.

4. Açılabilir Yan Basamaklar

Son olarak Aksesuar kataloğunun bir parçası olarak, Velar’ınıza açılabilir yan basamaklar takmayı tercih edebilirsiniz  .

Ayrıca Bu akıllı, pratik yan basamaklar araca ;giriş ve çıkışı çok daha kolay hale getirmeye yardımcı olur. Yan basamaklar, eşiklerin altına ;düzgün bir şekilde yerleştirilmektedir ve kapı açılır açılmaz veya anahtarlık ;tarafından etkinleştirildiğinde otomatik olarak açılmaktadır. Ayrıca Kapı kapandığında otomatik olarak dururlar.

2.EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here