Range Rover P400e Plug-in Hybrid İncelemesi

1
16112

Range Rover P400e Plug-in Hybrid nasıl bir otomobil, özellikleri neler ve Range Rover hibrit modeli hakkında yorumlar nasıl? Detaylar için keyifli bir Range Rover P400e Plug-in Hybrid incelemesi yaptık. İşte, o, elektrikli Range Rover hakkında önemli detaylar…

Range Rover P400e Hibrit

Range Rover Hibrit fiyatı, özellikleri çok merak ediliyor. Range Rover Hibrit fiyatı kadar özellikleriyle de değerlendirilmesi gereken bir otomobil. Zira, sahibinden Range Rover Hibrit almayı düşünenler de sıfır km Range Rover Hibrit almak isteyenler de az değil. Elektrikli Range Rover alma fikri kulağa epey parlak gelse de aslında böyle güçlü bir otomobil için batarya fikri çok da yerinde olmayabilir. İşte bu bakış açısıyla Range Rover P400e Plug-in Hybrid modeline biraz bakmak istedik.

 P400e Plug-in Hybrid İncelemesi

Range Rover P400e Plug-in HybridRange Rover, arazi koşullarında çevreci ve elbette ekonomik sürüş sunmak istiyor. Bu dev araç için onca gücü kullanmanın ekonomik bir yolunu bulmak öyle kolay değil. Şehir içinde ve elbette arazide emisyonsuz ilerlemek, pek çok Range Rover kullanıcısı için keyifli.

Sıralı 4 silindirli turbo motor, önde ve enlemesine konumlanıyor. Aracın motor hacmi 1997cc. Sistem gücü 404Hp. Maksimum Tork 640Nm. Güç aktarımı 4X4. Range Rover’In boş ağırlığıysa 2509kg. 0-100km/s hızlanmaya 6,8 saniyede ulaşıyor.

P400e Plug-in Hybrid modelinin ana özelliği ise low Range modunda sadece elektrikle ilerleyen ilk araç olması. Peki, low range ne demek? Low range modu, kısa menzilde arazi takviyesi anlamına geliyor.

P400e Plug-in Hybrid fiyatı ise 120.000 Euronun üstünde. Bu rakam, Tesla Model X ile aynı. Lüks ve heybetli bir SUV arayanların tercihi P400e’den yana olacak gibi duruyor.

Marka, 2020 yılı itibariyle tüm modelleri için plug-in versiyonlarını sunuyor olacak.

P400e Plug-in Hybrid ne kadar sürede şarj oluyor diye düşünenlere hemen söyleyelim: 3 saat ile 7 buçuk saat arasında şarj oluyor.

Hybrid premium SUV sahibi olmak isteyen kullanıcılar için güçlü bir seçenek haline gelen P400e lüks ve konforlu iç yaşam alanıyla oldukça keyifli bir yolculuk deneyimi sunuyor.

Range Rover İlanları

 

 

 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here