Land Rover’ın 1 Milyon Adetlik Başarısı!

Markaların bazı modelleri ilk piyasaya çıktığı günden bu yana varlıklarını sürdürürler. Bu modeller yıllar geçtikçe efsaneleşirler ve vazgeçilmez olurlar. Land Rover’ın ilk jenerasyonunu 2005 yılında sunduğu Range Rover Sport da bu modellerden biri. 2. jenerasyonu ile satışı devam eden model, 16 yıldır Land Rover’ın üretim bandından inmiyor. Range Rover Sport ile başarılı bir satış grafiğine sahip olan Land Rover, geçtiğimiz günlerde 1 milyonuncu aracını kutladı.

range rover sport

Range Rover Sport İle Birçok Başarıya İmza Atıldı!

Üretiminin ilk başladığı 2005 yılından bu yana birçok ödüle layık görülen model, satışta olduğu kadar teknik ve tasarım noktasında da çok başarılı olmayı bildi. 2. jenerasyonun marka yüzü, ünlü aktör Daniel Craig (James Bond) olmuştu.

range rover sport

2013 yılında piyasaya sunulan 2. jenerasyon Range Rover’ın Sport modeli, aynı yıl içerisinde Amerika’da gerçekleştirilen Pikes Peak parkurunda rekora imza atmıştı. Yine 2013 senesinde Sahra’dan sonra en büyük çöl olma özelliğini taşıyan Empty Quarter çölünde de başka bir başarıya imza atılmıştı. Range Rover’ın Sport’u bu çölü en hızlı geçen SUV olarak karşımıza çıktı. Böylelikle ”en hızlı çöl geçişi” rozetini takmış oldu. 2018 yılında ise Uzak Doğu’da yeni bir rekoru kırdı. Becerikli model, Tianmen Dağ Yolu (diğer adıyla Ejderha Yolu) bölgesinde 999 basamak tırmanarak Çin’deki Cennet Kapısı’na ulaşmıştı.

İkinci el satılık Land Rover ilanları

Canavar Land Rover Defender Yenilendi!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here