Jeep Efsanesi, Tam Elektrikli EV Versiyonu İle Gelecek!

Her gün yeni bir elektrikli modelin haberini aldığımız bugünlerde bir haber de Jeep’ten geldi. Jeep’in efsaneleşen modeli Wrangler, hibrit versiyonunun ardından tam elektrikli bir versiyona da kavuşuyor. Jeep Wrangler EV ‘nin Easter Jeep Safari etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

jeep wrangler ev

Jeep Wrangler EV Konsepti Baharda Tanıtılacak!

Jeep’in arazi canavarı, tam elektrikli bir motor ile gelmeye hazırlanıyor. Wrangler EV’nin bahar aylarında marka tarafından tanıtılması bekleniyor. Sesiz canavar yeni versiyonu ile elektrikli SUV pazarında yerini almak için sabırsızlanıyor. Markaya ait Easter Jeep Safari etkinliğinde üzerindeki perdeyi kaldırması beklenen Wrangler EV, konsept bir model olarak tanıtılacak.

wrangler ev

Teknik Özellikleri ile Wrangler EV!

Markanın paylaştığı görsele göre modelin tek bir elektrik motorunu üzerinde taşıyacağını görüyoruz. Pil noktasında ise 3 veya 4 modül görünmekte. Elektrikli ünitenin kurulum şekline bakıldığında ise Wrangler’ın hibrit versiyonu olan 4xe ile benzerlikler taşıdığını söylemek mümkün. Bunun haricinde elektrikli Wrangler’a ait güç, pil ve menzil bilgileri hakkında hiçbir detay paylaşılmadı. Tahminlerimiz elektrikli versiyonun en az hibrit ve içten yanmalı versiyonlar kadar güçlü olacağı yönünde.

Wrangler EV Ne Zaman Satışa Sunulacak?

2021 yılının bahar aylarında tanıtılması beklenen modelin, 2022 yılı itibariyle üretime geçmesi bekleniyor. Bu da elektrikli versiyonu bir süre daha bekleyeceğimizi gösteriyor.

İkinci el satılık Jeep Wrangler ilanları

Wrangler | Tavanı ve Kapıları Nasıl Sökülüyor ?

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here