EPA verileri, 2021 Jeep Gladyatör EcoDiesel’in, dayanıklı pikapın yakıt açısından en verimli varyantı olduğunu doğruluyor. Jeep’in dizel serisi, şirket 2021 Gladyatör EcoDiesel’i piyasaya sürdükçe genişliyor. EcoDiesel ile 2021 Gladyatör üçüncü çeyrekte satışa sunulacak

Gladyatör EcoDiesel seçenekler

Nihai yakıt verimliliği istatistikleri, Gladyatör EcoDiesel’in 8 ileri otomatik şanzımanla birlikte 22 mpg şehir, 28 mpg otoyol ve 24 mpg sunduğunu gösteriyor. Bunu perspektif haline getirmek için, Pentastar V6 destekli Gladyatör, altı ileri manuel ile 16/23/19 mpg (şehir / otoyol / kombine) ve 8 ile 17/22/19 mpg (şehir / otoyol / kombine) döndürür. Gladyatör EcoDiesel’in hızı otomatik olarak ayarlanır.

Rubicon formunda en iyi off-road paketini arayan Gladyatör müşterileri için, 21/27/24 mpg (şehir / otoyol / karma) dönüşü ile yakıt ekonomisinden küçük bir fedakarlık yapmaları gerekecek. Gladyatör EcoDiesel Rubicon’un daha yoğun çamurlu durumlarda ki kullanım için ayarlanmış arazi lastikleri, biraz daha zayıf olan yakıt ekonomisinin arkasındaki temel faktördür.

Gladyatör EcoDiesel formlar

Jeep ayrıca 2.72: 1 düşük aralıklı dişli oranına sahip bir Command-Trac yarı zamanlı dört tekerlekten çekiş sistemi ile Sport ve Overland formlarında Gladyatör EcoDiesel satıyor. Karşılaştırıldığında Rubicon, Rock-Track yarı zamanlı 4WD’ye ve 4.0: 1 düşük aralık oranına sahip.

Dizel motor, Sport, Overland ve Rubicon modellerinde sunulacak. Dana 44 akslar, dört tekerlekten çekiş ve Rock-Trac veya Command-Trac transfer kutusu ile donatılmıştır.

Motor, durdur / çalıştır teknolojisine sahip ve “mükemmel yakıt ekonomisi ve minimum düzeyde gürültü, titreşim ve sertlik” vaat ediyor. “Düşük devirli vites değişimleri ve Jeep Gladyatör görevinin yol ve arazi zorlukları için kalibre edilmiş” sekiz ileri otomatik şanzımana bağlıdır.

Varyantlar

Tüm Jeep Gladiator EcoDiesel varyantları 260 hp ve 442 lb-ft (600 Nm) tork üretir ve yalnızca sekiz ileri otomatik şanzımanla satılır. Wrangler’daki aynı motor gibi, Gladyatör’ün dizel motoru da değişken geometrili türbinli su soğutmalı bir turboşarj içerir. Aynı zamanda dövme çelik krank mili, alüminyum alaşımlı pistonlar ve 16.5 L1 sıkıştırma oranı içerir.

Jeep henüz dizel motorlu kamyonun fiyatını tartışmıyor. Bir söylenti , başlangıç ​​rakamını 40.000 doların üzerine çıkarır ve Rubicon 51.370 dolardan başlayabilir. Yeni Mojave’nin dizel ile sunulup sunulmayacağı henüz belli değil . Bir kılavuz olarak, güç aktarma organı bir Wrangler’a 6.000 $ ekliyor, bu motor için 4.000 $ ve zorunlu sekiz vitesli otomatik için 2.000 $ içeriyor.

Fotoğraf Galerisi

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here