Volkswagen ‘in Elektrikli Ticarisi ID.Buzz Kameralara Yakalandı!

Tüm markalarda olduğu gibi Alman otomobil üreticisi Volkswagen’de de elektrikli model çalışmaları devam ediyor. İlk etapta yaygın olarak binek otomobiller ile karşılaştığımız elektrikli motorlar, yavaş yavaş kendini ticari araçlarda da göstermeye başlıyor. Volkswagen’in elektrikli otomobilleri için başlattığı ID serisine bir yenisi ekleniyor. Geçtiğimiz dönemde binek elektrikli modellerini tanıtan ve satışa sunan marka, şimdi de ticari bir model ile geliyor. Volkswagen ID.Buzz adı ile piyasaya sunulacak olan ticari model geçtiğimiz günlerde carscoops’un casus fotoğrafçıları tarafından yakalandı.

ID.Buzz Volkswagen

Volkswagen ID.Buzz ‘ın Tasarımı Çok Tanıdık Geliyor

Alman üreticinin yeni modeli ID.Buzz, elektrikli motoru ile ticari sınıfa iddialı bir giriş yapacak gibi gözüküyor. Fotoğraflara bakıldığında tasarımının çok tanıdık geldiğini söylemek mümkün. Markanın efsaneleşen ticarisi Trasporter’ı andıran model, biraz daha kısa bir şasiye sahip. Aynı zamanda ID.Buzz  Transporter’a nazaran daha geniş.

ID.Buzz ‘ın Menzili Ne Kadar Olacak?

Elektrikli araç dendiğinde akıllara ilk gelen konu menzil mesafesi oluyor. Volkswagen’in elektrikli ticarisinin 550 kilometrelik bir menzile sahip olması bekleniyor.

ID.Buzz Ne Zaman Satışa Sunulacak?

ID.Buzz tanıtımının 2022 yılı içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor. Tanıtımın ardından Avrupa ve Amerika pazarında satışa sunulacak olan modelin, gelecek sene itibariyle satışta olacağını düşünüyoruz.

İkinci el satılık Volkswagen minivan ve panelvan araç ilanları

Volkswagen ID Buggy İptal Oldu!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here