Range Rover Velar: Özel Seri Geri Döndü

1
3324
Range rover Velar Özel seri

Range Rover Velar serisi, havalı bir geri dönüş yapıyor. Öyle ki artık Amazon’un sesli asistanı Alexa ile çok daha teknolojik. Üstelik benzin, dizel ve Hibrit seçenekleriyle her türlü isteğe cevap veriyor. İlk olarak 202’de piyasaya sürülen Velar serisi, R-Dynamic SE versiyonuna dayanıyor.

Range Rover Velar: Sofistike Bir Dış Tasarım

Range Rover Velar, kahverengi renk, yandan görünüm

Geri dönen Range Rover özel serisi, kontrast oluşturan bir kaportaya ve 21 inçlik jantları ile uyum içerisinde. Genel olarak siyah küçük dokunuşlara sahip olan Velar, oldukça sofistike görünüyor. Ayrıca havalı yan camlar ve geniş panoramik sunroof ile aydınlık bir yolculuğu da garantiliyor.

Amazon Alexa ile Özel Bir Sürüş Deneyimi

Range Rover Velar, direksiyon ve gösterge paneli

Range Rover Velar artık Amazon’un sesli asistanı Alexa ile entegre halde. Böylece Pivi Pro bilgi-eğlence sistemi ile sesli etkileşim kuran araç, kullanıcılarına özel bir deneyim sunuyor. Öyle ki kullanıcı ellerini direksiyon üzerinde tutarken Alexa’ya GPS navigasyon hedefini belirlemesini söylüyor ve Alexa onun için yapıyor. Ayrıca Alexa rota üzerindeki ilgi çekici noktaları bulma, müzik listesi yapma, yapılacaklar listesi oluşturmada da oldukça başarılı. Bunlara ek olarak, Alexa sürücü yerine telefon görüşmeleri bile yapma yeteneğine sahip. Üstelik Alexa evdeki cihazlarla da uyumlu çalışıyor. Böylece aracın içinden evdeki aletleri kontrol etmek mümkün hale geliyor. Üstelik bu yeni Range Rover Velar modeli adaptif hız sabitleyici, camera360, otomatik park asistanı ve elektronik havalı süspansiyon sistemini de içeriyor. Ayrıca, en yeni aktif yol gürültüsü engelleme teknolojisine sahip. Bunlara ek olarak, iç hava kalitesini sürekli temizleyen bir iç hava sistemine de sahip.

Teknik Özellikler

Range Rover Velar, beyaz renk, yandan görünüm

Range Rover Velar’ın kaputunun altında, 221 kW 2.0l dört silindirli turbo şarjlı benzinli motorla 105 kW elektrik motorunu birleştiren P400e plug-in Hibrit var. Bu güçlü Hibrit yapısı sayesinde 5,4 saniyede 209 km/s azami hıza ulaşır. Standart bir 7kW ev duvar kutusuyla bir saat 40 dakikada %80’e kadar şarja ulaşıyor. P400e plug-in Hybrid, maksimum 53 km’lik yalnızca elektrikli sürüş menzili kapasitesine sahip. Yeni Range Rover, Hibrit sürüş modunda sürüldüğü takdirde bu lüks SUV düşük yakıt performansını üst düzeyde sergiliyor.

Land Rover Range Rover Modelleri

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here