VW Tiguan Allspace İncelemesi

0
19065

Volkswagen Tiguan’ın fiyatı nasıl? Peki, sahibinden Tiguan fiyatları nasıl değerlendirilmeli? Sıfır Tiguan Allspace fiyat listesi nasıl? Bir diğer yandan da VW Tiguan Allspace yorumları nasıl? İşte sorularınızın yanıtları…

VW Tiguan Allspace İncelemesi

Volkswagen’in Tiguan modeli pek çok SUV araç meraklısının hayallerini süslüyor. Güçlü ve karizmatik bir duruşu olan VW Tiguan Allspace’in fiyatı, motor özellikleri çok merak ediliyor. VW Tiguan Allspace yorumlarına bakılırsa, otomobil genel olarak kalabalık aileler için konfor sunan bir tasarım anlayışının ürünü. Durum böyle olunca sahibinden VW Tiguan Allspace arayanların da ikinci el VW Tiguan Allspace modellerine bakanların da sayısı artmış. Biz de detaylı bir VW Tiguan Allspace incelemesi yaptık.

Yeni Tiguan Allspace’te Farklı Ne Var?

Boyutlarda farklılık var. Evet motorda ve teknik detaylarda da değişen yenilenenler olmuş ama esas bariz fark boyutta. 11cm daha uzun aks dikkat çekiyor. Bu arada Tiguan Allspace’in boyutları Skoda Kodiaq ile birebir aynı. Şimdi yeni Allspace’in özelliklerine bakalım:

Yeni Tiguan Allspace’in İç Mekanı Nasıl?

Yeni Tiguan Allspcae modeliİç hacim çok geniş. 1920 litrelik bagaj hacmi, konforlu yükleme eşiği tasarımı, yeni Tiguan Allspace’in iç mekanındaki önemli detaylar. Üçüncü koltuk sırası da opsiyonel olarak sunulmuş. Ancak Tiguan Allspace yorumlarına bakılırsa bu üçüncü sıra pek konforlu sayılmaz. Daha çok küçük çocuklar için tercih edilebilir. Zira, diz mesafesi epey dar. Oturma konumunun da başarılı olduğunu söyleyebileceğimiz Tiguan Allspace’te sürüş asistanları gündemi yakalıyor.

Kumandalara erişim de oldukça rahat kılınmış. Kumandalara erişim demişken bu konuya bir parantez açalım mı? Bugün, yeni otomobil tasarımlarında bolca karmaşık ve uzay üssü görünümü veren dokunmatik ve manuel komutla çalışan araçlar çok moda. Bunlar, ilk bakışta çok havalı ve çok teknolojik bir imaj sunmakta başarılı olsa da sürücü için dikkat dağıtıcı olabiliyor. Kullanımları zor ve karmaşık olabiliyor. Volkswagen bu konuya önem vermiş ve seçimini sürüş güvenliğine odaklanmaktan yana yapmış.

2018 Model Tiguan Allspace Motor Seçenekleri

Benzinli Tiguan’da 1.4 TSi sadece önden çekişli ve manuel şanzımanla sunuluyor.

2.0 TSi benzinli 4X4 ve manuel ya da otomatik (DSG) şanzıman seçeneğini de sunuyor. Eğer 2.0 benzinli 190-240Hp gücündeki motoru tercihe derseniz 4×4 DSG tek seçenek.

Dizel Tiguan Allspace için 150 Hp ve 240 HP seçenekleri var.

VW Tiguan Allspace Fiyatı Nasıl?

Öncelikle ikinci el Tiguan arıyorsanız, ilanları inceleyebilirsiniz. En uygun fiyatlı Tiguan seçeneği ortalama 120 bin bandından başlıyor demek yanlış olmaz. Sıfır Tiguan Allspace almayı düşünüyorsanız 170 bin TL bandından başlayan fiyatlar söz konusu.

Sıfır Tiguan ilanları için buraya tıklayın!

Yeni Tiguan Fiyat Listesi

VW Tiguan AllSpaceYeni Tiguan fiyatlarına baktığımızda karşımıza iki donanım paketi çıkıyor: Comfortline ve Highline. 1,4 TSi ve 2.0 TDi seçenekleri de var. Yeni Tiguan Allspace fiyat listesi şöyle:

Yeni Tiguan Allspace 1.4 TSi ACT 150 PS DSG Comfortline donanım paketinin başlangıç fiyatı 229.500 TL.

Yeni Tiguan Allspace 1.4 TSi ACT 150 PS DSG Highline donanım paketinin başlangıç fiyatı 254.700 TL.

Yeni Tiguan Allspace 2.0 TDi SCR 150 PS Highline donanım paketinin başlangıç fiyatı 354.500 TL.

Yeni Tiguan Allspace Hakkında Bilgiler

Tiguan Allspace Nerede Üretiliyor? / Meksika.

Yeni Tiguan Allspace’in Rakipleri Kimler?/ Skoda Kadiaq ana rakip.

Tiguan Allspace 2018 Fiyatı Nasıl? Rakiplerine göre uygun bulunabilir.

Yeni Tiguan Yorumları Nasıl?

Bernhard Weinbacher’in Yeni Tiguan Allspace yorumlarına baktık. Alman otomobil yazarı, aracı derinlemesine denemiş ve Autoshow 2018 sayısında deneyimlerini paylaşmış. Onun yeni Tiguan Allspace yorumları şöyle:

  1. Aracın iç genişliği çok yeterli. BMW X3, Mercedes GLC ya da Audi Q5’ten çok daha geniş bir iç mekan sunuyor.
  2. Tiguan Allspace 2018 modelinin süspansiyon konforu mükemmel.
  3. Tiguan bagaj hacmi ve 1.92m’lik yükleme derinliği çok başarılı.
  4. DSG şanzıman, kalkışlarda zayıf hissettirdi.

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here