Evoque Convertible, Land Rover serisindeki dinamik olarak en zayıf otomobildir ve yol davranışındaki ve pratikliğindeki tavizler göz önüne alındığında satın almak için çok pahalı görünüyor. Ancak görünen o ki pek çok müşteri tavanı açma kabiliyetine sahip daha stil odaklı bir SUV istiyor ve bu bakımdan Evoque Convertible’ın çok az rakibi var.

Range Rover Evoque Convertible’ın kimsenin sormadığı bir sorunun cevabı olduğu fikrini unutun. Ülkedeki herhangi bir Land Rover bayisi, SUV çılgınlığının gerçekten de üstü açık sürüş için bir yer olduğuna dair kanıt olarak, tartışmasız 2016’nın en tartışmalı otomobili için size güzel bir büyük rezervasyon listesi gösterebilecek. Her halükarda, bir cabriolet için iki kapılı bir coupe’nin pratikliğini ve sağlamlığını feda eden insanların aynı şeyi iki kapılı bir SUV’da yapmaya istekli olabileceğini düşünmüş olabilirler mi?

Evoque Convertible’ın profili, tavanındaki bir kumaş parçası olması yani Cabrio’yu normal arabadan daha hafif bir seçenek haline getiren düşünceye aldanmayın. Aksine, Land Rover aracın tavanının kaybıyla başa çıkmasına yardımcı olmak için biraz güçlendirme kullanmak zorunda kaldı. Sonuç 277 kg’lık bir ağırlık artışı oldu. Bu araba neredeyse iki ton ağırlığında ve bu ağırlığı gizlemek oldukça zor. Ingenium dört silindirli motor yeterince yeteneklidir, ancak Evoque Convertible’ı hızlı bir şekilde hareket ettirmek için her zamankinden daha fazla çalışması gerekiyor, bu nedenle dokuz vitesli otomatik şanzımanın virajlı yollarda çok fazla vurduğunu göreceksiniz. Ham performans rakamı; oldukça yavaş bir şekilde 10,3 saniyede 0-100 km / s hızlanmaya sahiptir

.

Yine de herşeyi kötü değil, çünkü tavanı açmak; 30mph’ye kadar çıkabilen ve 18 saniye süren bir süreçtir. Bu da Evoque Convertible ‘a daha iyi tarafını gösterme şansı veriyor. Bu, sürüş dinamiklerinin iyiye dönüştüğü anlamına gelmiyor; aslında, başa çıkılması gereken biraz daha fazla esneklik ve sarsıntı var. Ancak bir SUV içinde nazikçe dolaşma fikri, ancak yukarıda temiz hava varken çok garip.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

1 YORUM

  1. Pek sevmem ama bu araca gerçekten yakışmış bu karoser tipi. 🙂 bu araca ne yapsan olacak gibi ama öyle bir tasarımı var kolay kolay demode olmayacak.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here