Alfa Romeo Stelvio’nun Garantisi Neleri Kapsamaktadır ?

0
1123

Alfa’nın kalitesi Avrupa’nın en iyi üreticileriyle aynı seviyededir, ancak sağlam bir garanti ve bakım planı ile ekstra mesafe kat eden araç olma özelliğine de sahiptir. Bu yazımızda sizlere Alfa Romeo Stelvio’nun Garantisi hakkında birçok bilgi sunacağız . İyi okumalar…

 

Alfa Romeo, Toyota gibi  dayanıklılık ve destek ile eş anlamlı değildir. Alfa Romeo, bunu sağlam bir satış sonrası paketi ile ele almak için birçok adım attı.

Garanti

Alfa Romeo Stelvio’nun Garantisi, hangisi önce gerçekleşirse, 3 yıl veya 100.000 km (satış tarihinden itibaren) boyunca kusurlara ve hatalı işçiliğe karşı garantilidir. Bu, hatalı bir parçanın veya parçaların, parça(lar) veya işçilik için mal sahibine ücretsiz olarak değiştirileceği anlamına gelir. Doğal olarak istisnalar vardır.

Ayrıca Alfa Romeo’nuzu kum-çakıl-taşladan  korumanın akıllıca olduğunu unutmayın. Sahilde sürmeyin – tuz paslanmaya neden olur ve kıyı şeridindeki  yaşam zarar görebilir. akarsulardan su geçişlerine kalkışmayın ve üreticinin su hasarını ödemesini beklemeyin. Büyük olasılıkla iyi niyetle hareket etme veya etmeme hakları dahilinde olacaklardır.

Gövde korozyonuna karşı koruma, satış tarihinden itibaren 5 yıl sınırsız kilometre boyunca gövde paneli perforasyonu (kenar korozyonu hariç) ile sınırlıdır.

Cömert bir bakım planı

Yukarıdaki garantinin yanı sıra, Stelvio; ayrıca değerli bir 6 yıl / 100.000 km bakım planı kapsamındadır. Bu planlar, servis planlarından daha kapsamlıdır ve bir servis planının yalnızca bujiler, filtreler ;ve yağlar gibi olağan servis öğeleri için ödeme yapacağı fren balataları gibi; öğeler için ödeme yapar. Stelvio’nuzu 100.000 km’nin ötesine taşımak istiyorsanız bu bakım planını uzatın.

Stelvio’nun her 15.000 km’de bir veya yılda bir bakıma ihtiyacı vardır ve; araç size bunu hatırlatacaktır. Garantinizi ve muhtemelen bakım planını da geçersiz kılacağından asla bir servisi atlamayın.

Alfa Romeo , bir onarım yapılması gerektiğinde işçiliğini garanti eder. Şirket ayrıca acil yol yardımı sağlar ve garanti kapsamında; yapılan onarımları beklerken sizi hareket halinde tutmak için bir mobilite programı vardır.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here