Araba kullanırken ihtiyacımız olan şeylerin hemen elimizin altında olmasını hepimiz isteriz. Bu dikkatimizi dağıtmamamıza sebep olurken aynı zamanda derli toplu olmamızı da sağlar.  Hatta bu araç içi kullanışlı aksesuarlarla lüks araç konforu bile yaşayabilirsiniz. Ayrıca yazımız yalnızca şoförler için değil araçta yolculuk eden tüm yolcular için yararlı. Şimdi sizlere aracımızı temiz tutmamızın yanı sıra iç dizaynı da güzel gösteren araç içi kullanışlı aksesuarları sıralayacağız.

İşte karşınızda kullanışlı araç içi aksesuarları!

Araç İçi Kullanışlı Aksesuarlar

  • Şu sıralar oldukça popüler olan Head-up display yani hayalet göstergeyi telefonunuzdan da yansıtabileceğinizi biliyor muydunuz? Ne kadar efektif olur bilemeyiz ama en azından deneyebiliriz!

Head-up display

  • Genellikle çocuklu ailelerin büyük bir sorunu: Dağınıklık! Arka koltukta otururken onların rahatlığı her şeyden önemli ama aracımızın düzenini de görmezden gelmemeliyiz:) Bir de şuan çocukların da ellerinde sürekli tablet var. Hepsi bir arada düzenleyiciler çok satanlarda yerini almış bile!

Araç İçi Kullanışlı Aksesuarlar

  • Sizde araba kullanırken ya da sağ koltukta otururken bir şeyler içmeyi sevenlerden misiniz? Çoğu araçta bunun için ”bardaklık” mevcut ama yeterli gelmeyen durumlar çok fazla oluşuyor. Ancak bu aksesuarla bence bu sorun sonlanır.

  • Son zamanlarda oldukça popülerleşen bu temizlik jeli çok işe yarıyor gibi duruyor. Havalandırmaların içerisindeki tozları kolayca ortadan kaldırıyor. Ulaşılamayan tüm kırıntıları da ulaşıyor.

  • Yan camlar yağmur yağdıktan sonra tamamen görüşe kapanabiliyor. Isıtmalı yan cama sahip olsak bile bazen sağnak yağmurda hiçbir işe yaramıyor. Bunu engellemek için ise yağmur kaydırıcı film kullanabiliriz.

Araç İçi Kullanışlı Aksesuarlar

  • Eğer telefonunuza bağlanabilir bir ekrana sahip değilseniz haritaya bakmanız oldukça zor oluyordur. Üstelik çağrılara cevap vermek için ise zahmete giriyorsunuzdur. Bunun için telefon tutucu işinizi görebilir. Hatta bu telefon tutucu dokunmatik olarak açılıp kapanabiliyor ve telefonunuzu kablosuz şarj edebiliyor olsa daha güzel olmaz mıydı? Xiaomi’nin araç için çıkarttığı bu aksesuar gerçekten işe yarıyor!

Araç İçi Kullanışlı Aksesuarlar

 

  • Tüm araçlarda olması gereken önemli aksesuarlardan biri de numaratördür. Fosforlu kalemle numaranızı yazabileceğiniz bu numaratörlerden siz de hemen edinmelisiniz.

Araç İçi Kullanışlı Aksesuarlar

 

  • Sıvıların araca işlemesini engelleyen bu havuz paspaslar oldukça kullanışlı. Özellikle çocuklu ailelerin kurtarıcısı diyebiliriz.

Araç İçi Kullanışlı Aksesuarlar

Ayrıca aracınız için genel olarak Almanız Gereken En İyi 5 Aksesuarı da buradan inceleyebilirsiniz.

Satılık 2. El Araba Fiyatları ve Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here