Movano van, Renault Master ve Nissan NV400’ün tasarım ikizidir.

Movano van, geniş ürün yelpazesine sahiptir. 7,8 metreküpten 17 metreküpe kadar yük hacimleri vardır. Dört gövde uzunluğunda ve üç tavan yüksekliğinde sunulmaktadır. Sadece bu da değil, dört motor seçeneği, ön ve arkadan çekiş seçenekleri ve isteğe bağlı otomatik şanzımanı da bulunuyor.

Hala yeterli değil? Movano’nuzu ekstra koltuklarla da alabilirsiniz. Çift kişilik kabin seçeneği, altı ve dokuz kişilik Combi modelleri de bulunyor. Ayrıca 17 kişilik minibüs, kapalı kasa kamyonet, açılır kasa ve damperli versiyonları da var.

Movano van motor seçenekleri

Değişen güç seviyelerinde, 2.3 litrelik CDTi common-rail dizel motora sahiptir. 6 ileri manuel şanzımana sahiptir. Ayrıca TecShift otomatik şanzıman seçeneği de vardır.

Hemen hemen her duruma uygun bir Opel Movano var. Dört gövde uzunluğu, üç tavan yüksekliği, ön ve arkadan çekişli şasi ile Movano, 7,8-17.0 metreküp yük hacimleri sunar.

Movano Van

Bu bile yeterli değilse, Movano, bir kapalı kasa kamyona veya hafif kamyona dönüştürülmek üzere bir şasi kabini olarak mevcuttur. Ayrıca damperli versiyonları da sunuluyor.

Opel, arkadan çekişli modellerde standart olarak Movano’nun yük alanında koruyucu paneller sunar.

Movano Van

Koruyucu zemin kaplamaları da sunulmaktadır. Ayrıca her 25 mm’de bir bağlantı noktaları olan yerleşik sabitleme raylarına sahip kaymaz bir zemini tercih edebilirsiniz. Daha iyi yük tutuşu için yan duvar ankraj rayları, hareketli bölmeler ve teleskopik blokaj sistemi de sunulmaktadır.

Ek yük taşıma kapasitesine ihtiyaç duyulursa, çatıda 200 kg’a kadar taşımaya izin veren arka kapı çelik merdiveni ile birlikte tavan barları vardır. Ayrıca tavan tepsi rafları da sunulmaktadır.

Movano Van

Güvenlik paketi

Sürücü hava yastığı standart, yolcu çantası ve sürücü hava yastıkları opsiyonel olarak sunuluyor. Ayrıca park sensörleri, hız sınırlayıcı ve viraj lambaları içeren bir aydınlatma paketi de bulunur. Ayrıca burada araç hızına ve direksiyon açısına bağlı olarak ilave bir ışık aracın köşesini aydınlatır.

Movano, günlük hayatın zorluklarını kaldırabilecek dayanıklı bir kabin ile sağlam bir şekilde inşa edilmiştir. Ayrıca CDTi motorun zincir tahrikli kamları vardır. Bu nedenle kayış değişimleriyle ilgili herhangi bir endişeniz olmayacaktır.

Movano, hakim bir sürüş pozisyonu ve konforlu bir kabini ile sürmek için iyi bir minibüstür.

İKİNCİ EL MOVANO VAN İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here