Porsche Elektrikli Bisiklet İçin Bir Yatırım Daha Yaptı

0
1128
Porsche Elektrikli Bisiklet İçin Bir Yatırım Daha Yaptı

Porsche elektrikli bisiklet için bir yatırım daha yaptı. Alman otomotiv üreticisi söz konusu elektrifikasyon olduğunda hiçbir yenilikten geri durmuyor. Bu anlamda elektrikli araç pazarında en büyük pay sahibi olmak isteyen Porsche, elektrikli bisiklet pazarına da girmeye kararlı. Bu zamana kadar BMW, Ducati ve Yamaha elektrikli bisikletler için yatırımlarda bulunmuştu. Şimdi de Porsche bu pazarda kendine yer edinmeye çalışıyor. Alman otomobil üreticisi ilk olarak hafif ve kompakt elektrikli tahrik sistemleri geliştiren Fazua’ya yüzde 20 oranında hisse yatırımı yapmıştı. Şimdi ise bu yatırımını iyice büyüterek Fazuanın bütün hisselerini satın aldı.

Yenilikçi Bakış Açısıyla Mikro Mobilite

Porsche Elektrikli Bisiklet İçin Bir Yatırım Daha Yaptı

Yine Alman merkezli bir şirket olan Fazua elektrikli bisikletler için özel tahrik sistemleri geliştiriyor. Ayrıca motor ve bataryanın çıkarılabilir Fazua Evation aktarım sistemiyle rekabeti üst seviyeye çıkarıyor. Bu anlamda dünyada en iyisi olan bu markaya Porsche’nin niçin sıcak baktığını anlamak zor değil. Porsche AG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Lutz Meschke konu hakkında açıklama yaptı. Fazua’nın sektördeki en güçlü isimlerden bir tanesi olduğunu söyledi. Bu nedenle Porsche’in bu işbirliğine çok güvendiğini de ekledi. Aynı zamanda son derece yenilikçi bir şirket olduğunu söyleyen Meschke, Fazua’nın Porsche ile benzer değerleri içerdiğini de ifade etti.

Porsche Elektrikli Bisikletler Yakında Gelecek

Porsche Elektrikli Bisiklet İçin Bir Yatırım Daha Yaptı

Yakın zamanda işbirliği ile yüksek teknolojiye sahip gelecek nesil elektrikli bisikletlerin tasarım süreci bitecek. Sonrasında da yüksek kaliteli Porsche elektrikli bisikletleri pazarla tanışacak. İlerleyen süreçte de mikro ölçekli mobilite için yenilikçi çözümler bulmaya odaklanılacak. Porsche, aynı zamanda mevcut elektrikli bisiklet modellerindeki ortağı  Rotwild ile yeniliklerini de sürdürecek. Bu zaman kadar bu ortaklık sayesinde Porsche eBike Sport ve eBike Cross’u piyasaya çıkmıştı.

İkinci El Porsche Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here