Stellantis Türkiye İki Ödül Birden Aldı

0
869
Stellantis Türkiye İki Ödül Birden Aldı

Stellantis Türkiye iki altın madalyayı aynı anda kazandı. Contact Center World’ün 2022 yılında geleneği devam ettirdiği Top Ranking Performers Awards kapsamında iki ödül birden aldı.  “Sosyal Medyanın En İyi Kullanımı” ve “En İyi Kriz Yönetimi” dallarında ödül kazandı. Halihazırda insan odaklı bir yönetim anlayışı ile müşterilere en iyi deneyimi yaşatmak isteyen markanın çabaları ödülle taçlandı. Ayrıca sektörde de öncü davranışları ile bilinen marka, uluslararası bir etkinlikte yüzlerce markanın arasından iki ayrı ödül almayı başardı. Hollanda merkezli olan otomotiv şirketinin Türkiye’deki şubesi Contact Center World tarafından düzenlenen 17. Top Ranking Performers Awards’a damgasını vurdu. Bu yarışma aynı zamanda dünyanın en büyük sektörü organizasyonu unvanına da sahip. Bu anlamda bu yarışmadan iki altın madalya alan markanın zoru başardığını söylemek gerek.

Stellantis Türkiye CCO’su Ayça Furth Başarının Sırrını Açıkladı

Stellantis Türkiye

Markanın aldığı ödül sonrası şirket CCO’su Ayça Furth açıklama yaptı. Müşteri odaklı çalışmanın sonucunu böylesi bir ödülle aldıklarını söyledi. Ayrıca bu müşteri odaklı çalışmanın iş yapma şekillerinin her aşamasında geçerli olduğunu ifade etti. Bu anlayışla beraber dijitalleşme ile uyum sürecine de dikkat çekti. Dijitale uyum sağlarken müşterinin istek ve ihtiyaçlarına odaklandıklarını belirtti.

Dijitalleşme Sürecinde Müşteri Tecrübeleri Öncelikli Olmalı

Veri odaklı çalıştıklarını belirten Furth, dijital kültürün merkezinde müşteri tecrübelerinin yer aldığını söyledi. Her aşamada tekrardan müşteri tecrübelerine göre şekil aldıklarını da ekledi. Bu kapsamda aldıkları iki altın madalyanın da çok önemli olduğunu söyledi. Bu ödüller ile birlikte insan odaklı çalışmanın öneminin de ortaya çıktığı sözlerine ekledi. Bu iş yapış şeklinin bir kültür olarak yaygınlaşmasını istediklerini de belirtti. Stellantis Türkiye olarak bu ödüller ile değişim vizyonlarını bundan sonraki süreçte de müşteri odaklı olmaya teşvik olduklarını belirtti. Son olarak bundan sonra da her aşamada müşterilerini dinlemeye devam edeceklerini söyledi.

Stellantis =(FCA)+(PSA) 4.Büyük Otomobil Grubu

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here