Mini Seaside Edition karşımıza çıktı. Mini şirketi Cabrio’nun 30. yılını kutluyor. Şirket bunu kutlamak için ise Caribbean Aqua veya Nanuq White gövde renginde Seaside Edition modelini tanıtacak. Ayrıca model, 18 inç Pulse Spoke çift renkli jantlara da sahip olacak. Tüm bunların yanında ise modelin arka motifinde, ön ve yan hava ızgaralarında ve kapı eşiklerinde eşsiz çıkartmalar bulunacak. Her ne kadar mevcut mevsim cabrio bir model ile gezmek için çok uygun olmasa da Mini’nin bu eşsiz modeli içimizi ısıtabilir. Seaside Edition ile ilgili tüm detayları ise siz değerli okuyucularımız için derledik.

Mini Seaside Edition Elektrikli Modeli ile Geliyor

Mini Seaside Edition benzersiz bir açık hava sürüş deneyimi sunuyor. Çünkü model şu anda dünyadaki küçük otomobil kategorisindeki tek premium cabrio. Ayrıca model, geleneksel marka tarzında çarpıcı şekilde farklı bir görünüme sahip. Ayrıca Seaside Edition’un Cooper S modelini baz aldığını söylemekte de fayda var. Şimdi ise modelin teknik özelliklerine geçelim. Buna göre model, 176 beygir gücüne sahip 2.0 litrelik turbo bir üniteden güç alıyor. Modelin 0-100 arası ise 7.2 saniye. Modelin elektrikli açılabilir tavanı ise 7.2 saniyede tamamen açılabiliyor. Ayrıca Seaside Edition’un bir de elektrikli versiyonu bulunuyor. Bu versiyonun menzili ise 322 km olacak. Fakat tabi ki bu versiyon, en yüksek donanım paketinde menzilini de arttıracak. Bunun sonucunda ise en dolu elektrikli Seaside Edition modeli 402 km’lik bir menzile sahip olacak.

Şimdi ise biraz da modelin içine göz gezdirelim. İlk olarak araca girmeden önce bile, iki beyaz çizgili ve Seaside yazılı baskı tasarımına sahip kapılardaki kaplama şeritler sayesinde iç mekan ayrıcalık yayıyor. Açılır kumaş tavan açıkken, kapılardaki rahat dizliklere ve kolçaklara sahip Karbon Siyahı deri koltuklar, iki dış kaplama, Caribbean Aqua ve Nanuq White ile güzel bir uyum sağlıyor. Ön panolardaki dekoratif kaplama şeritleri de sürüme özel bir tasarım içeriyor. Yer paspaslarında ise modele özel rozet deseni bulunmakta. Yeni Mini Edition’ın imzası olan “Seaside” yazısı, spor deri direksiyon simidinin alt kollarında da görülebilir. Ayrıca sahibinin bu özel seriden bir parçayı eve götürmesine olanak tanıyan araba anahtarını da atlamayalım. Bu anahtar denizin hem açık atmosferini hem de saf zarafetini yakalayan mavi tonlarda ve modele özgü grafik dalga desenine sahip. Kısaca bu modelde eşsizliği yakalamak için her şey düşünülmüş diyebiliriz.

Satılık Tüm Mini Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here