2023 Honda CR-V Tanıtıldı! İşte Tüm Detaylar;

0
7060
Honda CR-V 2023

Honda CR-V modelinin 2023 modeli Amerika’da görücüye çıktı. Yeni bir görünüme ve yükseltilmiş hibrid seçeneği ile geliyor.

Honda CR-V 2023 Modeli Hakkında Tüm Detaylar

Honda yeni CR-V modeli için şu ifadeleri kullandı:

“Sürüş için eğlenceli bir model olacak. Lineer Shift Control işlevi sayesinde geleneksel bir motora göre daha iyi. Daha güçlü ve daha agresif.”

Civic gibi yeni CR-V de Honda’nın en son küresel mimarisini baz alıyor. Dingil mesafesinin  genişlemesi ile birlikte araçta sürüş kalitesi de artıyor.

Ayrıca CR-V Amerika pazarındaki Ridgeline ve Passport SUV’den ilham alınarak tasarlanmış.

CR-V önceki nesle göre daha büyük olacak. Honda, CR-V’nin önceki nesilden 6.85 cm daha uzun, 1.27 daha geniş olduğunu söyledi. Dingil mesafesi de ayrıca 4 cm uzatılmış durumda. Önceki nesle göre iç kısımda daha geniş.

Honda ayrıca arka diz mesafesinin arttığını ifade ediyor. Bagaj kapasitesi ise 1000 litreden biraz daha fazla.

Motor  Performansı

2023 Honda CR-V dört donanım paketi ile birlikte piyasada olacak. Bunlar; EX, EX-L, Sport ve Sport Touring.

EX ve EX-L versiyonları 190 beygir gücünde yani 142 kw olacak. Ayrıca her iki versiyonda Turboşarjlı 1.5 litrelik dört silindirli motor olacak.

Honda CR-V 2023

Sport ve Sport Touring versiyonları ise güncellenmiş 2 litrelik dört silindirli hibrit güç aktarma organına sahip olacak. 206 beygir gücünde ve torku da 335 nm olacak.

İç Tasarımı ve Diğer Teknolojiler

Standart olarak teknoloji kısmına baktığımızda bizleri Apple CarPlay ve Android Auto karşılıyor. Honda Sensing Sürücü yardım ve diğer güvenlik sistemleri standart olarak bulunuyor.

Honda CR-V 2023

Bunun yanı sıra standart donanım paketinde kör nokta izleme de yer alıyor. Ayrıca Honda’nın düşük hızda frenleme ve işaret tanıma özelliğine sahip Trafik Sıkışıklığı Asistanı da mevcut olacak.

CR-V de dikkat çeken diğer bir unsur ise yokuş iniş kontrol sistemi.

Standart donanım paketinde hayalet gösterge de yer almakta.

USB-A ve USB-C şarj soketlerine sahip geniş bir orta konsol içeride dikkati çekiyor. Ayrıca isteğe bağlı olarak akıllı telefon yansıtma özelliği olan 7 veya 9 inç boyutunda dokunmatik bir ekran yer alıyor.

Standart donanım paketinde döşemeler ise gri-siyah deri ve kumaş.

Döşeme seçenekleri Avrupa pazarından değişiklik gösterecektir. Ancak Amerika pazarındaki giriş seviyesi EX ve EX-L versiyonlarında krom çerçeveli siyah bir ızgara, küçük bir tavan rüzgarlığı ve standart olarak 18 inç jant yer alıyor.

Sport ve Sport Touring versiyonlarında ise ızgara örgü desenleri, dikdörtgen egzoz çıkışları ve ekstra siyah detayların yanı sıra 19 inç jant seçeneği yer alacak.

Önümüzdeki sene Avrupa pazarı için çıkış yapacak CR-V için şu an için herhangi bir fiyat bilgisi verilmedi.

Sıfır KM Honda Modellerine Göz Atın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here